DO KRAJA MARTA: – OVE zodijake čekaju LAŽI, IZDAJA, RAZOČARANJE i TUGA zbog odlaska!

DO KRAJA MARTA: – OVE zodijake čekaju LAŽI, IZDAJA, RAZOČARANJE i TUGA zbog odlaska!

20 ožujka, 2024 0 By Admin 2

ŠKORPIJA

Odlučili ste otići u tuđinu u potrazi za boljim životom. Sve što ste ovdje pokušavali nije dalo rezultate s kojima biste bili zadovoljni. Zato ste odlučili otići i potražiti sreću na drugom, dalekom mjestu. Svatko odlučuje o svome životu, vi ste odluku donijeli i svijesni ste da svaka odluka ima i svoje posljedice. Smatrate da ćete odlaskom riješiti svoje financijske probleme i živjeti pristojnim životom.

Zvijezde će vas pratiti na tom putu i zvijezde vam predviđaju uspjeh u vašem naumu. Priuštit ćete si život u sreći i blagostanju. Druga strana ove priče odnosi se na odlazak.

Svaki rastanak je težak jer ostavljate ljude koji vas vole i koje vi volite. To nije jednostavno i zahtjeva puno snage i volje. Vi ste svoju odluku donijeli, ali ćete dugo osjećati tugu i bit će vrlo teško živjeti sa time. Težak period je pred vama s kojim ćete se teško nositi.

To, na žalost, ne možete izbjeći. Svaki novi početak znači i kraj staroga života i čovjeku je jako teško ostaviti iza sebe stvari, a pogotovo ljude koji su bili dio njegovog života. Sve za viši cilj i u interesu boljeg života, morat ćete preživjeti težak period koji je pred vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Neće to trajati vječno, ali ćete uvijek osjećati nostalgiju, s vremenom sve manje. Dakle, vrijeme liječi sve, ali to vrijeme treba proći, pa ćete morati osjetiti težak period pred vama i naučiti se nositi sa time.

RIBE

Sav vaš trud da konačno napredujete na poslu mogao bi pasti u vodu. Puno radite i želite osigurati sebi i obitelji pristojnu plaću. Na dobrom ste putu i vaš rad i marljivost zapaženi su od vaših nadređenih. Vrlo ste blizu tome da skočite na poslovnoj ljestvici stepenicu više i samim tim povećate i svoje prihode.

Sve ide po planu kako ste i zamislili, ali niste očekivali ovo što vam slijedi jer zvijezde vam tako predviđaju. Vi ćete doživjeti veliko razočaranje u kolegu sa posla, koji je i više od kolega, koji vam je postao i prijatelj.To razočaranje za vas bit će ravno izdaji, jer drugačije nećete moći objasniti postupke vašeg kolege.

Taj vaš takozvani prijatelj će stopirati vaše napredovanje i progurati se ispred vas i to lažima koje će plasirati u javnost gdje će vas oblatiti pred šefovima i radnim kolegama. Nećete moći vjerovati što vam se događa i vjerojatno nećete uspjeti pravovremeno ni reagirati.

Veliko razočaranje, zbog izdaje onoga od koga to ne biste očekivali, donijet će vam tugu i nevjericu.Nećete napredovati na poslu, bar ne za sada, a vaš kolega će vas ignorirati što će vas još više ražalostiti. Shvatit ćete da vam nikada nije ni bio prijatelj, već je samo iskorištavao vašu dobrotu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To će vam biti pouka za dalje, morat ćete dobro pripaziti kome vjerujete i kome se povjeravate. Nažalost, vijesti nisu dobre za vas, barem za naredni period. Laži, izdaja i razočarenje pratit će vas kroz naredne dane.