VODOLIJA i RIBE MJESEČNI HOROSKOP za MART! Stiže vam FANTASTIČAN mjesec i sa sobom donosi ostvarenje želja!

VODOLIJA i RIBE MJESEČNI HOROSKOP za MART! Stiže vam FANTASTIČAN mjesec i sa sobom donosi ostvarenje želja!

28 veljače, 2022 0 By Admin

RIBE

Ovog mjeseca VI ste magija, Ribe! Mlad Mjesec u vašem znaku 2. ožujka nevjerojatno je lijep u kombinaciji s Luninom prekrasnom konjunkcijom s Jupiterom, također u vašem znaku.

Ovo je lunacija veća od života, ona koja vas potiče da se bilo što dogodi snagom vaše vjere u kombinaciji s vašim mislima. Osim toga, mogli biste biti veliki izvor inspiracije za druge. Idite s tokom!

Venera i Mars ulaze u vašu najprivatniju 12. kuću 6. ožujka. Vaše shvaćanje romantičnih stvari vjerojatno će postati diskretnije, ali to ne mora biti zbog nekog zločestog razloga.

Možda biste se jednostavno htjeli suzdržati od objavljivanja svog osobnog posla posvuda, radije nekoliko tjedana tiho živjeti svoju dinamiku ljubavnog života.

To bi mogla biti dobrodošla promjena tempa. Pun Mjesec 18. ožujka može za vas predstavljati veliku prekretnicu u odnosima.

Ovaj lunarni događaj potiče energiju “napravi ili razbij” i najvjerojatnije će vas vaša intuicija navesti da učinite ono što ima najviše smisla.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ključne teme za Ribe: vjera, inspiracija, pozitivnost, duhovnost, božanska energija, psihička moć, intuicija, promjene odnosa, privatnost.

Stranice: 1 2