STRIJELAC i JARAC MJESEČNI HOROSKOP za MART: Strijelčevi, imat ćete mjesec iz snova, dok Jarčevima stižu promjene!

STRIJELAC i JARAC MJESEČNI HOROSKOP za MART: Strijelčevi, imat ćete mjesec iz snova, dok Jarčevima stižu promjene!

28 veljače, 2022 0 By Admin

JARAC

Kada promijenite način na koji gledate na stvari, stvari na koje gledate se mijenjaju. Snažna promjena u vašem načinu razmišljanja ovog mjeseca može učiniti sve promjene u vašem životu.

Čaša više nije napola prazna — a čak je i više od napola puna. S mladim Mjesecom 2. ožujka vaša šalica prepuna je mogućnosti. Nemoguće postaje “moguć sam”. Uvjerite se sami!

Pomažu vam Venera i Mars koji 6. ožujka ulaze u vaš sektor prihoda. Ljubitelji kozmika udružuju se kako bi vam pružili mnoštvo motivacije i samopouzdanja dok tražite novi izvor prihoda.

Možda ćete odlučiti njegovati jedan od svojih inovativnijih talenata u nastojanju da na tome zaradite. To je dobar potez! Također, ljubavno zanimanje sada bi moglo biti iznimno podrška i pokazati koliko vas on ili ona cijeni.

Možda ćete čak pronaći hrabrosti nastaviti s ljubavlju. Samo naprijed — razvucite svoje stvari! Kao trešnja na vrhu, Pun Mjesec u vašoj obrazovanoj 9. kući 18. ožujka mogao bi simbolizirati diplomu iz licence ili programa certifikacije. Čestitke bi mogle biti u redu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ključne teme za Jarca: razmišljanje, učenje, govor, putovanja, obrazovanje, podučavanje, komunikacija, optimizam, pozitivno razmišljanje, novac

Stranice: 1 2