BLIZANCI i RAK – MJESEČNI HOROSKOP za MART! – Blizanci će ostvariti svoju najveću težnju, dok će Rakovi uživati u ljubavi!

BLIZANCI i RAK – MJESEČNI HOROSKOP za MART! – Blizanci će ostvariti svoju najveću težnju, dok će Rakovi uživati u ljubavi!

28 veljače, 2022 0 By Admin

RAK

Akademski snovi mogli bi se konačno ostvariti ovog mjeseca – na primjer, mogli biste objaviti svoje pisanje, planirati studiranje u inozemstvu ili rezervirati letove za daleka putovanja.

Prilika bi se magično mogla pojaviti, zahvaljujući mladom mjesecu koji se događa 2. ožujka i koji će sletjeti u vašu međunarodnu 9. kuću. Također je moguće da ste imali još jedan obrazovni cilj koji ste oduvijek željeli postići. Vrijeme je za sprint do cilja!

U međuvremenu, Mars i Venera ulaze u vašu 8. kuću zajedničkih resursa 6. ožujka. Ovo bi moglo biti unosno razdoblje za vas u smislu investicijskog potencijala.

Možda ćete otkriti tok prihoda koji vam donosi novac kroz pasivni prihod, autorske naknade ili provizije. Što se tiče ljubavi i odnosa, kozmički ljubavnici u najintimnijem dijelu vaše karte sigurno će utjecati na vas i vašeg partnera u spavaćoj sobi – vrlo pozitivan učinak!

Kasnije, Pun Mjesec 18. ožujka osvjetljava vaš komunikacijski sektor. Ugovor ili neki drugi sporazum može prestati. ne brini. Već je krenulo svojim prirodnim tijekom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ključne teme za Rak: izdavaštvo, oglašavanje, emitiranje, akademska potrage, duhovnost, metafizika, investicije, nasljeđe, učenje, putovanja

Stranice: 1 2