3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI S BIVŠIM tijekom mjeseca u Strijelcu od 1. marta 2022.

3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI S BIVŠIM tijekom mjeseca u Strijelcu od 1. marta 2022.

28 veljače, 2022 0 By Admin

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Mjesec u Strijelcu skreće pažnju na prošlost i karmičke odnose, pa ćete možda biti spremni vratiti se s bivšim jer osjećate da ste jedno drugome srodne duše.

Postoji velika šansa da se i vi i vaš partner – sada netko koga nazivate svojim ‘bivšim’ – nikada niste htjeli razdvojiti. Ali vrijeme i jedno s drugim iskustvo su vam pokazali da je možda najbolje uzeti pravi odmor.

Shvatili ste, jer ste vrlo, vrlo pragmatični, da ljudskim bićima ne ide dobro kada žive jedno drugome na glavi, a dok vam je potreban prostor, shvaćate i da trebate ljubav i privrženost, također .

Jedna stvar na koju možete računati je da vas vaš bivši još uvijek voli i da je i dalje spreman za isporuku ljubavi ako to želite. I ti to radiš. Vratit ćete se zajedno s bivšim tijekom Mjeseca u Strijelcu.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Kada je Mjesec u vašem sektoru prijateljstava, ne može se poreći da je vaš najbolji prijatelj bio vaš bivši od kojeg smatrate da je teško biti udaljen. Dakle, kada kažu da te trebaju vratiti u svoj život, možda se složiš i počneš u prijateljskoj zoni, ali se brzo vratiš u ljubavnike jer se i tebi to čini ispravno i ugodno.

S bivšim ćete se miriti tijekom Mjeseca u Strijelcu jer ste shvatili da ne možete sami. Tu osobu zapravo trebate u svom životu, i to ne zbog ljubavi i privrženosti, već zbog pomoći oko obitelji, računa i kućanskih poslova.

Da, ljubav je tu, ali o moj Bože, postoji i povijest. Vaša povijest s ovim bivšim je ogromna i raznolika, a vidjeli ste toliko dobrih trenutaka, kao i previše tragedija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tijekom Mjeseca u Strijelcu, oboje ćete postići dogovor koji će vam omogućiti povratak u živote jednog drugog, s namjerom da to funkcionira. Korak po korak vraća ljubav u vaše živote.

Stranice: 1 2