3 horoskopska znaka koji će imati ODLIČNU SEDMICU, od 28. februara 2022. do 6. marta 2022. – Vrijeme je da se snovi i želje počnu ostvarivati!

3 horoskopska znaka koji će imati ODLIČNU SEDMICU, od 28. februara 2022. do 6. marta 2022. – Vrijeme je da se snovi i želje počnu ostvarivati!

28 veljače, 2022 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tjedan 28. veljače obnovit će vašu vjeru u vašu vezu. Dobro se snalazite tijekom tranzita Venere, a s Mjesečevom konjunkcijom s Venerom, primijetit ćete da se vi i vaš partner slažete bolje nego ikada prije.

To je zato što ste prešli prag svoje veze i sada ste spremni preuzeti veći stupanj odgovornosti unutar nje.

Ovo je tjedan u kojem vaša predanost toj osobi ne samo da raste – ona napreduje. U odjelu za rasprave možete očekivati ​​vrlo malo, gotovo do točke u kojoj je to primjetno. To je tjedan glatke plovidbe i opuštenog razgovora — i govori vam da je ovo život koji možete imati, da je tako lak… sve što trebate učiniti je prihvatiti ga i poštovati.

 

 

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Vaš tjedan bit će posvećen vama, na najbolji mogući način. Možda ćete preboljeti neku bolest ili prehladu, a tijekom ovog tjedna ćete dobiti osjećaj da ste to konačno preboljeli. Vaše će raspoloženje biti izvanredno, a to će vam pomoći u rješavanju nekih obiteljskih problema, jer ljudi ovise o vama i više vole kada ste prijateljski raspoloženi.

Nije vam problem pronaći vrijeme za sebe, ali i priznati da vam je potrebno. Ovaj tjedan nemate problema ni s kim.

Posao teče glatko, kao i vaš život u kući. Vaš romantični partner će se diviti vašoj smirenosti, a vi ćete se diviti njihovom divljenju vama. Ovog tjedna je dobitno kada ste vi, Vodenjače.

Stranice: 1 2