3 horoskopska znaka ČIJI SE BIVŠI VRAĆA za vrijeme Venere sekstil Neptun počevši od 2. marta 2022.

3 horoskopska znaka ČIJI SE BIVŠI VRAĆA za vrijeme Venere sekstil Neptun počevši od 2. marta 2022.

28 veljače, 2022 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Poželjet ćete se vratiti sa svojim bivšim, a to je bila jedna od vaših stalnih tajni već neko vrijeme. Tvoji prijatelji znaju da žudiš za tom osobom, iako si pokušao umanjiti taj dojam, istina je da ne zajebavaš nikoga.

Ovdje nema tajne: želite natrag svog bivšeg i dok se to ne dogodi, nitko drugi ne može zauzeti njegovo mjesto.

Ono što je ova osoba imala bio je uvid – poznavali su te kao nitko drugi, i iako je to moglo biti ono što je dovelo do tvog prekida, to je također ono za čim žudiš u svom životu: ta osoba koja te ‘dobije’.

Do sada vas nitko drugi nije uhvatio kao ova osoba, a kao vaš račun za svoj život, shvaćate da bi bio dobar potez vratiti ih u okrilje.

 

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Nalazite se na točki kada preuzimate odgovornost za svoj život i svoja djela. Znate za sve svoje pogreške, posebno one katastrofalne koje su prekinule vašu jedinu pravu ljubavnu vezu. To je bio bivši vrijedan ljubavi i nikada nećete shvatiti zašto ste se vas dvoje rastali.

Možda ste upravo stekli dovoljno iskustva da to bude dan, i smatrali ste da je najbolje ići naprijed, iskusiti nove ljude? Možda, ili možda ne.

Ti i ovaj bivši ćete se uvijek voljeti, a sve dok jedan od vas ne učini korak da ponovo budete zajedno, to se neće dogoditi.

Upotrijebite energiju koja dolazi zajedno s Venerom u sekstilnom Neptunu da dobijete hrabrosti pitati ovu osobu je li možda zainteresirana za ‘pokušanje’ ponovnog rasplamsavanja ove ljubavne veze. Nemojte se iznenaditi ako se na vaš zahtjev malo preširoko nasmiješe.

Stranice: 1 2