U Martu se BIVŠA LJUBAV vraća u živote OVIH znakova, a OVAJ znak će ZAPOČETI VEZU!

mjeseca

OVAN

Ovog mjeseca će bračni parovi vjerojatno uživati ​​u dobrim odnosima, a intimnost će odatle samo rasti. Međutim, planetarne konjunkcije također predviđaju neke sukobe ega i nesuglasice, pa ćete ih možda morati pripaziti. Slobodni mogu upoznati potencijalnog partnera, ali opet, preporučljivo je ne biti grubi u vašoj komunikaciji, jer to može dovesti do nepovoljnih okolnosti. Od svog partnera možete očekivati ​​lijepe darove, a na kartama bi moglo biti i romantično putovanje. Ako toj posebnoj osobi izrazite svoju ljubav, možda ćete doći i na spoj s njom!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovog mjeseca vjerojatno će vam na ruku ići Venera, gospodar znakova, kao i razlog za ljubav ili romansu. Naročito bi bračni parovi mogli imati koristi i dobiti od toga. Prednosti dolaze ne samo u novčanom smislu već i u obliku prijateljstva, koje je već dugo izostalo. To bi osiguralo potrebnu pozitivnu energiju, dodatno poboljšavajući povezanost. Za samce ili one koji traže kompatibilnog supružnika, mjesec je osrednji. Ovo neće biti mjesec u kojem ćete naučiti biti strpljivi. To je osobito istinito tijekom trećeg i četvrtog tjedna u mjesecu. Pokušajte zadržati svoje emocije za sebe i nemojte ih dijeliti s nekim tko ih ne bi cijenio. Također, pričekajte pravo vrijeme da svoje osjećaje prenesete nekome za koga vjerujete da vas može u potpunosti razumjeti.

 

 

BLIZANCI

Zbog sporova s ​​egom i neizvjesnih prepreka koje proizlaze iz prošlih grešaka, vaš ljubavni život može imati uspone i padove. Preporuča se da izbjegavate suvišne rasprave i da se suzdržite od okrivljavanja jedni drugih za greške iz prošlosti. Uspjeh promaknuća ili povećanja njihovog supružnika vjerojatno će učiniti bračni par radosnim. Postoji velika šansa da ćete biti prebačeni na novo mjesto.
Ova vrijeme možda neće omogućiti jednostavan pristup vašem željenom partneru za samce. Moguće je da ćete primiti poziv ili se sastati s bivšim partnerom, što bi vas moglo iznenaditi. Zbog mogućnosti iznenadnog sukoba koji proizlazi iz lažne obveze, preporuča se da ispunite svoja obećanja. Postoji velika šansa da ćete se osjećati ograničeno u svojoj vezi. Zbog nekog teškog tranzita, pokušajte biti strpljivi i pričekajte da se stvari postupno poboljšaju kako tranzit prolazi.

 

 

RAK

Prema ljubavnom i bračnom horoskopu za osobe rođene u ovom znaku, život vam možda neće biti jednostavan. Iako bi neki ljudi željeli pronaći nove ljubavne partnere ili se povezati s ljubavnim suputnikom, možda se ne slažete oko nekih pitanja. Prema bračnom horoskopu  postoje razlike u vašim razmišljanjima sa supružnikom. Vaše impulzivne i agresivne osobine također mogu stvoriti energiju za žestoke rasprave i bitke s egom. Takva hitna odluka može ugroziti strastvene trenutke para. U teškim trenucima nastojte smiriti svoje napete živce kako ne biste oštetili napore vaše ljubavne veze. Održavajte emocionalnu kontrolu i uđite u vezu otvorenog uma. Budite otvoreni i iskreni prema svojim problemima i pokažite empatiju za osjećaje jedni drugih. Prema horoskopu ljubavi i odnosa, povoljna faza kasnije u mjesecu nudi intimne interakcije s vašim ljubavnim partnerom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

U Martu se BIVŠA LJUBAV vraća u živote OVIH znakova, a OVAJ znak će ZAPOČETI VEZU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top