CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU kome će mjesec MART biti NAJBOLJI MJESEC IKADA!

mjesec

OVAN

Ovaj mjesec će vam vjerojatno pružiti novi početak vaše karijere i osobnog života. Najprije govorimo o karijeri, Jupiter i Saturn mogu vas potaknuti da prevladate svoje strahove i istražite nove teritorije. Vaš će naporan rad vjerojatno biti prepoznat, a možda ćete biti i nagrađeni za to. Tranzit Venere također vam može pomoći da postanete umjetnički i kreativni u svom poslu. Ako tražite posao, velike su šanse da ćete ga dobiti. Ipak, preporučljivo je ne svađati se s poslovnim partnerima kako biste izbjegli nepotrebne sukobe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovaj mjesec trebalo bi provesti analizirajući i donositi odluke o budućnosti dok planirate svoju budućnost, posebno u svim glavnim aspektima vašeg života, kao što su ljubav i romansa, karijera, financije, obrazovanje studenata, pa čak i cjelokupno zdravlje onih rođenih pod ovim znakom. Ovaj mjesec pazite da u životu ne radite nikakve kompromise. Kada planirate unaprijed, a zatim započnete mjesec, rezultati mogu gotovo uvijek biti povoljni za vas.

Jedini savjet koji vam možemo dati je da ostanete hladni. I vama bi dobro došao optimizam bliske budućnosti, jer sve ima svoje vrijeme. Pobrinite se da vam dobici budu na dohvat ruke. To vam može omogućiti postizanje najboljih rezultata u nadolazećim mjesecima. Osim toga, u smislu planiranog djelovanja, druga polovica mjeseca bila bi plodnija. To znači da biste trebali razviti i izvršiti svoj plan u drugoj polovici mjeseca.

Osim toga, rashodi mogu rasti u drugom dijelu mjeseca. Iako to ne izaziva zabrinutost, ako zadržite pesimističan stav, zaključak možda neće biti povoljan za vas. Pratite svoje troškove i unaprijed dogovorite poreze. To vam može omogućiti da u budućnosti imate koristi na sve moguće načine. Osim toga, ovo je mjesec kada duhovno iscjeljivanje može zauzeti središnje mjesto. Zbog molitvi i dobrih namjera vaše zdravlje može biti zaštićeno.

 

 

BLIZANCI

Ovaj mjesec vjerojatno će biti naporan jer pokušavate sve dovesti u red i raščistiti probleme koji su već dugo neriješeni. Stvari bi se mogle postupno promijeniti, stoga biste trebali strpljivo unaprijed napraviti plan kako biste izbjegli bilo kakav nepotreban stres. Postoji velika šansa da ćete imati novu priliku u životu u vezi sa svojom strašću ili ćete se odmoriti od svoje rutine. Ovaj mjesec neće biti sjajan financijski mjesec za vas, prema vašem planu.

Može doći do neočekivanih izdataka za rodbinu i prijatelje. Ovo nije povoljan mjesec za brige vezane za kredite. Ovaj mjesec, osiguranje ili malo ulaganja mogu vam biti od koristi. Oni od vas koji ste studenti trebali bi poboljšati svoje vještine i nastojati uspostaviti ravnotežu između osobnog i profesionalnog života. Zbog obiteljskih ili međuljudskih problema, možete se odvojiti od studija, što utječe na vašu spremnost.

Ova godina možda neće omogućiti jednostavan pristup njihovom idealnom suputniku za samce i možda će morati dugo čekati. Moguće je da ćete primiti poziv ili se sastati s bivšim partnerom, što bi vas moglo iznenaditi. Kao rezultat Ketuovog tranzita, očekujte porast radnog opterećenja. Možda ćete biti uspješni ako radite u području istraživanja. Postoji mogućnost neočekivanog uspjeha u medicinskom području, a vi imate pristojne šanse da dobijete solidan učiteljski posao.

 

 

RAK

Ovaj mjesec, prema vašem mjesečnom horoskopu, mogao bi vas blagosloviti prosperitetnom energijom u smislu prihvaćanja ponude za novi posao, profesionalnih postignuća i stabilnosti karijere. Osim toga, većina stanovnika mjesečnog horoskopa ovog horoskopskog znaka predviđa profesionalni napredak. Kako mjesec bude odmicao, vjerojatno ćete postati više zainteresirani za provođenje istraživanja. U isto vrijeme, možda ćete morati ostati oprezni u pogledu svog zdravlja ovaj mjesec.

Vaša obitelj može biti podrška i ohrabrivanje dok radite na vašim osobnim i profesionalnim ciljevima. Većina domorodaca možda treba biti oprezna u svom bračnom životu jer stvari možda neće ići kako je planirano. Ovaj mjesec vaš odnos s poslovnim partnerima može vam biti izvor tjeskobe. Ovaj mjesec će oni koji slave godišnjicu braka vjerojatno provesti kvalitetno vrijeme na udaljenom mjestu. To bi moglo u potpunosti olakšati vaše misli.

Također, domoroci mogu putovati izvan zemlje, ali moraju poštovati njezine propise kako bi spriječili ulazak u nepotrebne poteškoće. Jedini savjet koji vam mogu dati je da pratite svoje izdatke. Ako ste nepažljivi sa svojim novcem, to može značajno utjecati na vašu štednju. Nikada nemojte trošiti novac bez razmišljanja o tome koliko trenutno trošite. Nadalje, ovaj mjesec je idealan za ulaganje u nekretnine i ostvarivanje povrata kao sekundarnog ulaganja

 

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU kome će mjesec MART biti NAJBOLJI MJESEC IKADA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top