SLOMLJENO SRCE i BOL, NOVA LJUBAVNA SREĆA ili POVRATAK BIVŠE LJUBAVI!? Izaberi ljubavnu kartu i SAZNAJ!

SLOMLJENO SRCE i BOL, NOVA LJUBAVNA SREĆA ili POVRATAK BIVŠE LJUBAVI!? Izaberi ljubavnu kartu i SAZNAJ!

26 veljače, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Vi ste osoba koja kad voli, voli cijelim svojim srcem i bićem. Svoju ljubav nesebično dajete partneru, a vjernost vam je na prvom mjestu. Kad ste u vezi, za vas ne postoje laži i manipulacije. Sve što od veze očekujete je samo čista i bezuvjetna ljubav, iskrenost i vjernost. Uglavnom ste vi bili ona strana koja se toga držala, dok vam partneri nisu svaki put uzvraćali na takav način. Ljubav vam je do sada donijela mnoge sretne trenutke, ali isto tako i dosta boli i razočaranja. Vi ste osoba koja ne želi moliti za ljubav i ne želite ništa iznuđeno.

Pokušavate na druge načine postići svoj cilj, ali kada vidite da to nije to ili se povučete iz veze ili se prije vas vaš partner povuče. Vama će nastupiti period koji će mnogo toga promijeniti u vašem životu. Uglavnom ste vi bili koji ste radili sve za ljubav i zajedničku sreću. Međutim, stvari će se promijeniti. Osoba sa kojom ćete započeti vezu će sve raditi da vam udovolji i da vas usreći. Borit će se za vas i vašu ljubav. Sve ono što ste do sada radili vi za partnera, sada će netko drugi to raditi za vas.

 

TREĆA SLIKA:

Ljubav vam je jako bitna u životu. Ne postoji nešto što vi ne bi napravili za partnera i voljenu osobu. Vi bi bili u stanju otići na kraj svijeta i ako treba, odreći se svega i svakoga u ime ljubavi. U ljubavi želite poštovanje, iskrenost i međusobno uvažanje.

Ništa manje od toga ne dajete, a isto toliko i očekujete. Za vas je to osnovni temelj svake veze i smatrate da veza ne može biti uspješna ako to nedostaje.U vašim dosadašnjim vezama nije svaki put bilo tako i nisu funkcionirale na takav način. U narednom periodu očekuje vas takva ljubav.

Započet ćete vezu sa osobom koja će vas prije sve poštovati i uvažavati. U vaš život i srce nastanit će se sreća, zadovoljstvo i ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Konačno ćete imati nekoga tko će vam pružiti sve ono što želite i odnositi se prema vama onako kako želite.  Naredni period bit će vam u znaku ljubavi i velike sreće. Uživajte.

Stranice: 1 2