HOROSKOP ZA MJESEC MART: Tko će u Martu imati najviše SREĆE, tko NOVCA, a tko najviše LJUBAVI – horoskop OTKRIVA!

koji

OVAN

Ovo je stresan mjesec za sve nas, koji donosi brojne promjene u fokus i otvara naša srca za ona nova putovanja o kojima smo sanjali posljednjih nekoliko mjeseci. Ipak, očekivanja od početka mjeseca lako će se promijeniti i potrebno je pažljivo planiranje ako do kraja godine želite napraviti nove korake.

Odlučni ste zaštititi nešto ili nekoga ranjivog i iznimno vrijednog u vašem svijetu. Zbunjenost koja se nagomilala mogla bi se otresti u trenu, kroz uvide i bljeskove koji vas iznenade i potresu tlo pod nogama. Završite s nedovršenim poslovima jer ovaj mjesec donosi energiju koja podržava dramatične promjene i izbore koji će vas konačno osloboditi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Procjene su pokazale da je u Koloseumu ubijeno više od milijun životinja i stotine tisuća ljudi. Sjećanja na agresivne načine iz prošlosti još uvijek mogu biti opterećujuća i blokirati protok energije koji bi vam inače omogućio da krenete dalje. Suprotstavljene strane koje se nose u sebi uskoro će se uzburkati i neće vam biti lako uklopiti moralne imperative koji su previše kruti i gusti za ovu trenutnu situaciju.

Možete osjetiti kako se energija počinje mijenjati i ukazuje na nove mogućnosti i otvorena vrata. Možda su neke stvari konačno ostavljene iza vas, iako se činilo da su zauvijek zapele. Pogledajte širu sliku i okrenite se u pravi društveni krug kako biste bolje razumjeli informacije koje primate.

 

 

BLIZANCI

Od toga da imate toliko toga za reći, do toga da uopće nemate ništa za reći, bit ćete rastrgani u bliskim kontaktima i odnosima koji zahtijevaju energiju za rješavanje. Mogući su sukobi. Neka budu što je moguće konstruktivniji kako se ne biste izgubili u situacijama koje nagrizu vaše srce ili srce drugih ljudi koji su uključeni bez ishoda ili promjene.

Neke stvari je teško oprostiti, ali treba osloboditi teret koji je zapeo u vašoj Duši. Dajte svojim osjećajima i traumama dovoljno prostora da se prošire i pokažu u pravim bojama, koliko god tamne bile. To će omogućiti da se procesi koji su jednom započeli konačno privedu kraju, otvarajući put za nešto novo što želite izgraditi.

 

 

RAK

Odnosi koji su duboko uzdrmani događajima u proteklom vremenu. neizbježno će se promijeniti ili raspasti. Potrebna je fleksibilnost i puno ljubavi za prevladavanje određenih prepreka i zidova koji su na tom putu izgrađeni. Morate zaštititi svoje autentično Ja i srce koje žudi za istinskom vezom.

Nepoštenje jednostavno neće uspjeti. Ono što ste mislili da ste oprostili moglo bi vas proganjati, stoga budite oprezni sa svojim emocionalnim svijetom kako ne biste gurnuli ljutnju ili ogorčenost pod tepih. Umjesto toga, obratite im se, osjetite što nose sa sobom i budite iskreni prema onome od čega vas vaši obrambeni mehanizmi pokušavaju obraniti. Možda vam je dosta bolnog iskustva.

 

 

LAV

U 1930-ima, penicilin je ekstrahiran iz urina pacijenata kako bi se sačuvalo više. Spremanje nečega za kišni dan može se činiti nepotrebnim, ali to je dobra osnova za početak. Učinite što možete da poboljšate svoj osjećaj prostora i sigurnosti kako biste mogli čvrsto stajati na svojim nogama. Ovisnosti traže oslobođenje, a neke veze jednostavno se moraju prekinuti tjednima i mjesecima prije puta.

Posao zahtijeva posebnu pažnju i kreativna rješenja, eventualno drastična, do kraja mjeseca. Mnogi će promijeniti radno mjesto u trenu, brže nego što su zamišljali da je moguće, a oni koji su zadovoljni svojim položajem mogli bi zaraditi veliko unapređenje ili grubo promijeniti mišljenje. Meditirajte, dišite i držite svoj unutarnji mir na prvom mjestu, kako stres ne bi preuzeo i narušio vašu fiziologiju.

 

 

DJEVICA

Naglašen je snažan naglasak na riječi koje bi se mogle izgovoriti i obojiti cijeli mjesec. Dosta vam je, a stvari će lako buknuti ako se ne držite racionalnog pristupa i stabilne, neophodne emocionalne distance.

Da zaokružimo ono što je nedovršeno i već neko vrijeme nejasno, mogli biste se naći u situaciji da više nije izbor forsirati iskrenost, već samo napraviti korak u drugom smjeru i krenuti dalje. Sloboda misli i emocija je imperativ. Imajte to na umu i izbjegavajte kompromise koji će vam oduzeti mogućnosti da ispunite svoje autentične potrebe.

 

Nastavak na idućoj stranici…

HOROSKOP ZA MJESEC MART: Tko će u Martu imati najviše SREĆE, tko NOVCA, a tko najviše LJUBAVI – horoskop OTKRIVA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top