NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 25.2. do 4.3. – Nekoga će ljubav JAKO DA ZABOLI, OVAJ znak nakon dugo vremena ZAPOČINJE VEZU, a OVAJ znak prekida TAJNU VEZU…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ovaj će tjedan biti onaj u kojem ćete se možda osjećati zbunjeno u vezi s odnosom u vašem životu i u kojem smjeru uistinu idete. Ovih dana će se pojaviti puno zakopanih istina o tome što zaista trebate od partnera, a to znači suočiti se s nekim teškim osjećajima.

Ovaj tjedan mogao bi još više iznijeti ove osjećaje, uključujući ogorčenost prema vašem partneru. Pokušajte razmisliti o bilo čemu prije nego što to iznesete i vidite možete li odgoditi neke velike razgovore.

S obzirom na to da će ovaj tjedan utjecati na vaše domove zajednice i vrijednosti, pobrinite se da odnos koji odaberete bude zapravo onaj koji vas čini boljim, a ne onaj koji drugi odobravaju.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tjedan trebali biste osjećati više ljubavi. Ako se vaša veza ili čak ljubavni život u posljednje vrijeme čini kao borba ili izazov, ovaj tjedan omogućit će vam da se osjećate povezanije sa svojim partnerom.

Možda razmišljate o tome u što ste u posljednje vrijeme ulagali energiju i možda shvatite da vaša veza ne ide najbolje od sebe.

U različitim trenucima života moramo se više usredotočiti na karijeru ili druge stvari, ali važno je vratiti se i zapamtiti da oni dijelovi našeg života koji znače najviše, također zaslužuju najviše od nas.

Ovo je pojačano time što su i vaša prva i deseta kuća osvijetljene ovog tjedna pa ako shvatite da niste uložili vrijeme u svoju vezu, pobrinite se da preuzmete odgovornost za to kako biste i vi mogli početi raditi bolje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Vaš život je konačno na pravom putu. S toliko lekcija iza sebe i novim početkom koji je spreman za početak, osjećate se dobro o tome tko ste i gdje ste u svom životu.

Ovaj tjedan donosi duboki zaron u vaš osobni sustav uvjerenja. To znači da koliko god se osjećali kao da ste na potpuno novom putu, možda ćete morati preispitati svoja osobna uvjerenja o odnosima ili ljubavi. Dopustite sebi da vidite stvari onakve kakve jesu, a ne ono što bi vaš stari ja prihvatio.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Iskoristite ovo vrijeme da provjerite gdje ste se opirali promjenama u svom životu, posebno u vezi s vašom romantičnom vezom.

Merkur nas uvijek tjera da vidimo stvari iz različitih perspektiva i može nam pomoći da vidimo kako smo prihvaćali ili tolerirali stvari koje nam ne odgovaraju. Iako je moguće da vaša veza mora prekinuti, možda će također morati prerasti na sljedeću razinu.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Morate biti svjesni  bivših koji se pokušavaju vratiti u vaš život. Vrlo rijetko nam je suđeno da se ponovno povežemo s bivšim jer je on zapravo osoba s kojom ne bismo trebali biti.

Češće je to zato što postoje neriješene lekcije koje moramo istražiti kako bismo mogli donijeti više iscjeljenja našoj prošlosti. Neka vam ovo ostane u pozadini tijekom ovog tjedna jer je početak retrogradnosti obično najintenzivniji. Što se tiče svih postojećih veza, vjerojatno će se pokrenuti prošlo pitanje ili razgovor kako bi se moglo dogoditi veće iscjeljenje.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan trebao bi donijeti pozitivne promjene i rast koji je vezan uz astrologiju ovog tjedna.  Iako ste poznati po iscjeljujućoj energiji koju donosite drugima, često se previše žrtvujete u odnosima ili na kraju završite u odnosima koji su nezdravi.

Ovaj tjedan donosi jasnoću o izborima koje donosite u ljubavi kako biste u konačnici mogli stvoriti ljubav koja je uistinu hranjiva.

 

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 25.2. do 4.3. – Nekoga će ljubav JAKO DA ZABOLI, OVAJ znak nakon dugo vremena ZAPOČINJE VEZU, a OVAJ znak prekida TAJNU VEZU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top