Astro tajne i misteriozna razotkrivanja: 3 horoskopska znaka za čiju će se TAJNU AFERU DOZNATI!

Astro tajne i misteriozna razotkrivanja: 3 horoskopska znaka za čiju će se TAJNU AFERU DOZNATI!

12 ožujka, 2024 0 By Admin

Astro tajne i misteriozna razotkrivanja: Planetarni tranziti nam omogućuju da se osjećamo nervozno i ​​individualistički. Stojimo na svome, čak i ako je ono u što vjerujemo čisto ludilo.

Traniziti utječu na naš ponos, kao i na naše donošenje odluka. Želimo samo raditi stvari na svoj način, a kada donosimo odluke, donosimo ih bez brige ili obzira prema drugima.

Tranzit potiče sebičnost i naivnost. Mislimo da se možemo izvući s gotovo svime. Vjerujemo da smo napravljeni od čarobne prašine i da smo zaštićeni – čak mislimo da možemo prevariti svoje partnere i izvući se.

To je lukav dio planetarnih tranzita – ne dopušta nam da se izvučemo ni sa čim.

Dakle, ako stvarno imamo aferu za koju želimo da nitko ne zna, pripremite se da nas razotkriju. Vašu veliku tajnu uskoro će otkriti nitko drugi nego Mjesečev opozicijski Uran.

3 horoskopska znaka za čiju će se tajnu aferu doznati:

RAK

Duboko u sebi, vjerujete da vam nitko na Zemlji nema pravo govoriti što da radite ili kako da živite svoj život. To vrijedi i za vašeg partnera. Romantika je divna i obožavate je, ali trebate i zahtijevate svoju slobodu, a ako to znači da morate povremeno imati ljubavnu vezu – u tajnosti, onda radite ono što vam srce kaže.

Možete to označiti kao jednostavno vjernost sebi, ali evo ‘uhvati me’ dijela: bit ćete uhvaćeni na djelu. Iako možda mislite da ovo nije velika stvar i da ćete se moći objasniti, istina je da će ova afera stvoriti ozbiljnu štetu u vašoj kvazi-predani vezi. Upozoreni ste. Opametite se.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC

“Uz buntovnički povik, plakala je, još, još, još.” Billy Idol je zacijelo napisao tu pjesmu. Za vas, otkrit ćete da ste ovdje buntovnik i da ćete u svom pokušaju da dobijete još, više, više, biti toliko bezobziran i nemaran u svojim postupcima da ćete za vas saznati gotovo odmah.

Ovo se odnosi na aferu koju trenutno tajno vodite. Mislite da ste najzgodnija stvar na svijetu, da ste u plamenu, i zašto biste pustili ovu vrućinu da propadne? Pa, to bi se moglo osjećati dobro i dobro, ali bit ćete otkriveni, stoga saberite svoje isprike sada jer ova stvar propada.

 

OVAN

Već neko vrijeme imate nekoga na oku — a on vam nije partner. Bili ste toliko znatiželjni u vezi s tom ‘drugom’ osobom jer se čini da je polarna suprotnost osobi s kojom ste trenutno, i osjećate da ste spremni učiniti jedan opaki korak bliže njoj, kao što ste vi, Spremni ste započeti tajnu vezu s njim.

Evo udarca u glavu: ne želi ga imati s vama i ne samo to, on će vašem partneru reći o vašim namjerama, što će stvarno zabrljati vaš svijet. Dakle, zapitajte se: što je to zbog čega vam je ovaj prevrtljivac izgledao tako privlačno? Planetarni tranziti vam omogućuju da razmislite o svojoj lošoj procjeni karaktera.