3 horoskopska znaka za čiju će se TAJNU AFERU DOZNATI tijekom opozicije Mjeseca Urana počevši od 26. februara 2022.

Mjesečeva opozicija Uran je ono što nam omogućuje da se osjećamo nervozno i ​​individualistički. Stojimo na svome, čak i ako je ono u što vjerujemo čisto ludilo.

Ovaj tranzit utječe na naš ponos, kao i na naše donošenje odluka. Želimo samo raditi stvari na svoj način, a kada donosimo odluke, donosimo ih bez brige ili obzira prema drugima.

Ovaj tranzit potiče sebičnost i naivnost. Mislimo da se možemo izvući s gotovo svime tijekom Mjesečeve opozicije Urana. Vjerujemo da smo napravljeni od čarobne prašine i da smo zaštićeni – čak mislimo da možemo prevariti svoje partnere i izvući se.

To je lukav dio o Mjesečevu opoziciji Uranu; ne dopušta nam da se izvučemo ni sa čim.

Dakle, ako stvarno imamo aferu za koju želimo da nitko ne zna, pripremite se da nas razotkriju. Vašu veliku tajnu uskoro će otkriti nitko drugi nego Mjesečev opozicijski Uran.

3 horoskopska znaka za čiju će se tajnu aferu doznati tijekom opozicije Mjeseca Urana počevši od 26. februara 2022.

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Duboko u sebi, vjerujete da vam nitko na Zemlji nema pravo govoriti što da radite ili kako da živite svoj život. To vrijedi i za vašeg partnera. Romantika je divna i obožavate je, ali trebate i zahtijevate svoju slobodu, a ako to znači da morate povremeno imati ljubavnu vezu – u tajnosti, onda radite ono što vam srce kaže.

Možete to označiti kao jednostavno vjernost sebi, ali evo ‘uhvati me’ dijela: bit ćete uhvaćeni na djelu. Iako možda mislite da ovo nije velika stvar i da ćete se moći objasniti, istina je da će ova afera stvoriti ozbiljnu štetu u vašoj kvazi-predani vezi. Upozoreni ste. Opameti se.

 

Nastavak na idućoj stranici…

3 horoskopska znaka za čiju će se TAJNU AFERU DOZNATI tijekom opozicije Mjeseca Urana počevši od 26. februara 2022.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top