3 horoskopska znaka čiji će PRIJATELJSKI ODNOS PRERASTI U LJUBAVNI za vrijeme Mjeseca u Vagi od 25. februara 2022.

3 horoskopska znaka čiji će PRIJATELJSKI ODNOS PRERASTI U LJUBAVNI za vrijeme Mjeseca u Vagi od 25. februara 2022.

24 veljače, 2022 0 By Admin

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Postoji velika šansa da ste nekada bili ljubavnici s određenim svojim prijateljem i da se s vremenom ta veza pretvorila u jednostavno, ali vredno prijateljstvo. Ovo prijateljstvo je raslo kroz godine i ova osoba je netko kome sada možete vjerovati.

Ono što počinje imati smisla, za vrijeme Mjeseca u Vagi, ideja je da vas dvoje zaista imate puno toga zajedničkog, plus, oboje ste slobodni i vjerojatno ste zainteresirani da se skrasite. Ono što je iz romantike prešlo u prijateljstvo moglo bi pronaći novo uporište tijekom ovog tranzita, dok ovo prijateljstvo vraćate njegovim izvorima, za potpuno novo iskustvo.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Skloni ste dobrom poslu tijekom tranzita Vaga, a s Mjesecom u Vagi  puno ćete razmišljati o nekom svom prijatelju i kako to prijateljstvo pretvoriti u romansu.

Vjerojatno mislite da ste sami po tom pitanju, da vas ta osoba ne zanima na ‘na taj način’, ali ovaj tranzit djeluje na vašu hrabrost — i na vašu nervozu, pa ćete iskoristiti tu priliku i pitati ih ako žele…postati ljubavnici.

Da, to je zastrašujući potez, uglavnom zato što može doći s razornim “ne, hvala”, ali opet, može doći s uzbudljivim “da, molim!” Iskoristite priliku i saznajte.

Stranice: 1 2