3 horoskopska znaka koji će shvatiti da su ZALJUBLJENI u POGREŠNU OSOBU tijekom Mjesečevog trigona Merkura od 24. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će shvatiti da su ZALJUBLJENI u POGREŠNU OSOBU tijekom Mjesečevog trigona Merkura od 24. februara 2022.

23 veljače, 2022 0 By Admin

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Iako duboko u svom srcu znate da vas osoba koju zaista želite ne želi, i dalje ste spremni kladiti se da će se ona u nekom ili drugom trenutku pojaviti. Zaljubljeni ste u tu osobu godinama i to vam nikad nije uspjelo, niti ste imali priliku, pogotovo zato što je ta osoba s nekim drugim.

Ne vjerujete da vole osobu s kojom su, jer ste se uvjerili – opet, da vas stvarno vole i da im samo treba svoje vrijeme. Lave, ova osoba nikada neće proći umjesto tebe. On može biti dobra osoba koja je vrijedna vaše velike ljubavi, ali nije ‘vaša’ osoba.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Posljednja stvar na svijetu u kojoj ste htjeli biti dio je ideja da se zaljubite u pogrešnu osobu. Pa ipak, voila! Evo ga, vaša osoba od interesa i vaša reakcija na njih. Volite flertovati s njima, i iako je sve to zabavno i uzbuđenje, duboko u sebi znate da biste to trebali izbjegavati dalje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ova osoba nije za vas, niti će ikada biti. Vjerojatno su partneri, kao i vi. Kome treba drama pokretanja nečega što bi moglo biti samo propalo? Učini sebi uslugu, Djevice – odustani prije nego što se ovo pretvori u zbrku slomljenih srca i neshvaćenih namjera.

Stranice: 1 2