3 horoskopska znaka koji će shvatiti da su ZALJUBLJENI u POGREŠNU OSOBU tijekom Mjesečevog trigona Merkura od 24. februara 2022.

osoba

Ponekad volimo  nekoga tko to ne zaslužuje. Ponekad ta neka osoba jednostavno nije za nas.

Mjesečev trigon Merkur nam omogućava da kažemo pravu stvar u pravo vrijeme, ali to ne znači nužno da ćemo to reći pravoj osobi.

Možda se osjećamo vrlo nepokolebljivi u pogledu onoga što pokušavamo prenijeti, i možemo čuti klicanje i pljesak u svojim mislima, ali osoba koju ćemo ‘uvjeriti’ može biti najgora osoba s kojom možemo podijeliti svoje informacije.

Sada, smjestite ovu pogrešnu komunikaciju u zonu ‘nove ljubavi’, a ono što imamo je ideja da se zaljubimo u nekoga tko je apsolutno pogrešna osoba.

Ukratko, Mjesečev trigon Merkur će od nas praviti budale, zbog ljubavi i romantike. Osramotit ćemo se zbog ljubavi i otići ćemo osjećajući se kao idioti.

Hej, gledaj na to ovako — ljudska bića su već idioti, pa je ‘pretvaranje’ u idiota zapravo suvišno i donekle očekivano.

Ali kad je ljubav u pitanju, tu idiotizam dolazimo do vrha s većom razinom gluposti tijekom Mjesečevog trigona Merkura dok inzistiramo na zaljubljivanju u pogrešnu osobu.

3 horoskopska znaka koji će shvatiti da su zaljubljeni u pogrešnu osobu tijekom Mjesečevog trigona Merkura od 24. februara 2022.

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

U vašem umu, nemoguće je razmišljati o odbijanju. Vidite sebe kao velikog zavodnika, sposobnog zarobiti srce i dušu svakoga na koga se usredotočite. A sad, evo nekoga tko ti zapne za oko, a što ti znaš? Obje su potpuno prekrasne i potpuno nedostupne.

I ne samo to, ne žele te, i to su dali do znanja. O ovome volite razmišljati kao o ‘potjeri’. I tako ćete se tijekom Mjesečevog trigona Merkura zavaravati mišlju da je ta osoba koja vas u osnovi ne podnosi, vjerojatno stvarno zaljubljena u vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To je zabluda, Ovne. Suočite se s činjenicama: ova osoba nije u pravu za vas. Zaustavite se prije nego počnete.

 

Nastavak na idućoj stranici…

3 horoskopska znaka koji će shvatiti da su ZALJUBLJENI u POGREŠNU OSOBU tijekom Mjesečevog trigona Merkura od 24. februara 2022.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top