VLADAVINA RIBE počela je 19. Februara i traje do 20. Marta – Otkrivamo kome će ona donijeti najviše USPJEHA i SREĆE

VLADAVINA RIBE počela je 19. Februara i traje do 20. Marta – Otkrivamo kome će ona donijeti najviše USPJEHA i SREĆE

18 veljače, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Uživat ćete u slobodi ove sezone u vidu da ćete konačno moći uložiti svoj um i talent u stvaranje one ‘stvari’ koju ste imali na umu.

Bilo da se radi o umjetničkom ili književnom, vi ćete tijekom sljedećeg mjeseca dobro iskoristiti svoj talent, a uz utjecaj ovog tranzita nećete moći samo stvarati.

Moći ćete stvoriti nešto što ste dugo željeli stvoriti. Ovo je fokus koji dobivate iz ovog tranzita. Pomoći će vam imenovati svoju želju i slijediti je.

Dat će vam samopouzdanje da stvari radite sami bez potrebe za odobrenjem i bez straha da ćete biti usamljeni.

Ovo je savršeno vrijeme da započnete nešto novo, posebno u umjetnosti ili sportu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tranzit privlači vašu kreativnu prirodu, stoga nemojte biti šokirani kada zapravo dovršite nešto umjetničko – nešto što ste možda odložili prije mnogo godina, da biste gledali kako se s godinama propada.

Sada je vrijeme da se vratite starim projektima, a vi koji volite dobar gadget, voljet ćete ovu sezonu jer promiče solo pothvate i poslove koji se popravljaju.

Možda ste nedavno uzeli malo previše slobodnog vremena, zbog realnih okolnosti, ali sezona padova je tu da preusmjeri vaš fokus i omogući vam svrhu. Volite ovu sezonu i dobro vam stoji. Sada, kreni!

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tijekom ovog tranzira osjetit ćete osjećaj obnove, u tijelu, umu i duhu. Nije potrebno puno da bi vas inspiracija uhvatila, a ovo je sezona u kojoj mnoge vaše ideje traže da se ostvare.

Imate dobro izbalansirano samopouzdanje koje vas sada prati i ne osjećate se kao da biste mogli lako doći u iskušenje da skrenete s puta.

Imate viziju budućnosti, gdje želite biti i kako to ostvariti, a to je upravo ono što namjeravate. Ne postoji ništa u vašoj prirodi što sumnja. Ne samo da želite vjerovati i vjerovati. Vjerujete i vjerujete. Ovakav pozitivan stav će vam donijeti sve što želite.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj tranzit bi vašem vlastitom svijetu pružio onaj osobni trzaj energije koji je potreban da bi se posao obavio.

Više se ne volite motati uokolo ne radeći ništa, ne sa ovom energijom.

Sada želite svoje vrijeme posvetiti izražavanju svoje mašte. Kreativnost zove i čujete kako se vaše ime šapuće na krilu.

Ne možete odoljeti ovom osjećaju; kao da ti se svijet tek otvorio, a tko si ti da kažeš ne? Skoči u vatru – ima puno mjesta za tebe.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tranzit će vam dati živaca da učinite nešto što ste oduvijek željeli. To može biti tetoviranje ili planiranje putovanja na egzotično odredište.

Sve što znate je da tijekom ove sezone želite nešto originalno u svom životu. Čini se da sve oko vas podržava vaše snove, a ti snovi su veliki i lijepi.

Sve što je potrebno je želja da izađete i to ostvarite, a t želja je tu. Usmjeri, ciljaj i pucaj prema zvijezdama. U dobrim ste rukama.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

S ovim tranzitom osjećat ćete da je sve u vašem životu moguće.

Super ste kreativni i maštoviti; ovo bi moglo biti dobro vrijeme da započnete nešto intenzivno, poput pisanja knjige.

Vaša potreba za neovisnošću i samoćom bit će ispunjena i nitko se neće žaliti da uzimate previše slobodnog vremena. Osjećate da ste dužni sebi otrgnuti se od gomile, samo da biste se snašli. Ovdje slijedite svoj instinkt.

Imate toliko toga za ponuditi, a svi znamo da to počinje s uzimanjem slobodnog vremena kako biste bili sami i duboko razmišljali. Samo naprijed.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Previše ste sretni što možete dočekati blažu sezonu koja nam dolazi. Sviđa vam se prijelaz koji dolazi sa osjećajem slobode. Tijekom tog vremena osjećate se manje opterećeno, manje ste pod pritiskom da budete nešto ili netko tko niste.

Čak se više volite u ovo doba godine, jer fokus nije na vama, već na onome što volite raditi.

Postoji dubok osjećaj oslobođenja u vašim postupcima – osjećate se lagano, kao da ste se uspjeli riješiti nečega problematičnog. Vaši odnosi s ljudima se poboljšavaju tijekom ove sezone.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Dok ste u ovoj vladavini, volite sebe smatrati pobjednikom. Vaše je samopoštovanje obično na visokom nivou, ali tijekom ovog tranzita ne znate ni što znači riječ ‘sumnja’.

Ako se igra igra, ulazite znajući da vam je suđeno da pobijedite.

Ako postoji kreativni projekt koji zahtijeva vašu pažnju, ne samo da ćete ga lijepo dovršiti, već ćete ga i vrlo precizno obaviti.

TAKO ste dobri. Iako još uvijek možete gnjaviti one oko sebe svojom otkačenom, neovisnom prirodom, u blizini neće biti nikoga tko će moći sumnjati u vašu sposobnost da obavite stvari – i to dobro.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Ova sezona vam uvijek dobro stoji. Bilo je to dugo, čudno putovanje, a ipak, evo vas, počivate na lovorikama – i to s pravom.

Energija ovog tranzita omogućuje vam uživanje u vlastitoj slavi. Ljubav prema sebi je visoko na vašem popisu obaveza i nemate problema da se pravilno ponašate prema sebi.

Možda se čak zadubite u nešto kreativno, a ako je sport vaša stvar – naći ćete se uključeni u neko vrlo zabavno natjecanje.

Dok je u ljubavi i ratu sve pošteno, vi ćete se pokolebati na stranu ljubavi, koja će vam se zauzvrat ponašati vrlo dobro.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Kao neovisnom misliocu, ovo je fantastična sezona za vas, pogotovo ako ste netko tko smišlja planove za druge.

Vaše vještine organizatora ili pisca uzdižu se do vrha. Napokon se osjećate kao da imate prave karte kada su u pitanju kreativni potezi.

Iako niste glasna osoba koja zahtijeva da bude po svom, impresionirali ste dovoljno ljudi, a sada ti ljudi vjeruju u vas.

Dakle, kada im izrazite svoje potrebe, oni vas poštuju, a poštovanje je sve što vam treba – to je kao osobno gorivo. Prošli su dani nepoštovanja i omalovažavanja.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Sve vam je relativno ugodno tijekom ovog tranzita. Ovaj tranzit koristi ono što najbolje radite: osjećate se prema drugima. Poznati ste po svom suosjećanju.

Također ste strastveni prema životinjama i brizi za njih. Ovo će vam pomoći u vašim nastojanjima da spasite i/ili udomite životinje.

U istom smislu, brinete o ljudima u svom životu, a tijekom ovog tranzita moći ćete im izraziti veliku ljubav i zahvalnost što su tako dragi dio vašeg života. Okupljanja s obitelji bit će vesela i lagana, zbog čega ćete se osjećati kao milijun dolara.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Ovo je sezona koja vam je trebala u životu, jer ste stvarno željeli obaviti stvari, a iz nekog razloga ovo, ono i ono drugo vam stalno stoji na putu.

Ne osjećate da postoji još jedan trenutak.

Želite nastaviti s onim što vam je na umu. Ovaj tranzit vam pokazuje put. Usmjerava vas u smjeru kojim trebate ići kako biste imali manje stresa i više fokusa.

Ako je iskrenost najbolja politika, onda, pripremite se reći istinu jer će vam to djelovati na izuzetno pozitivan način. Budi svoj.