Svijetla i bolja budućnost očekuje Djevicu, a veza OVOG znaka bliži se svome kraju!

ste

DJEVICA

Niste previše optimistični što se tiče budućnosti vaše veze. Iako gajite osjećaje prema partneru, sve više osjećate da to neće biti dugoga vijeka. U prilog takvom vašem razmišljanju idu česte svađe i prepirke. Svaka sitnica je dovoljna za prigovor i često i vi i partner pokazujete da ne razmišljate dugoročno nego dok ide-ide.

Period pred vama donosi vam potpuni preokret u vašoj vezi, donosi i vama i vašem partneru spoznaju koliko je puno potrebno da bi veza funkcionirala, a koliko je malo potrebno da se sve to sruši kao kula od karata. Ta spoznaja koju vam zvijezde donose u narednom periodu unijet će ozbiljnost u vašu vezu.

Riješit ćete mnoga pitanja, sve nejasnoće će biti iznesene pred partnera i na oboje će biti da svaku pojedinost riješite.Kako ćete što riješiti nije toliko ni bitno, bitno je da ste sjeli za stol i pokazali volju da neke probleme riješite. To je najbitnije za oboje pa uz malo kompromisa sa obje strane vaša veza će doživjeti novi procvat.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Što je najbitnije postavit ćete dobre temelje za cjeloživotnu vezu, jer ćete shvatiti koliko vam partner znači i da ste sve u stanju učiniti da bi vaša veza funkcionirala kao nikad do sad.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Svijetla i bolja budućnost očekuje Djevicu, a veza OVOG znaka bliži se svome kraju!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top