Najljepše stvari se dese kada se najmanje nadamo – evo kojeg znaka će IZNENADITI LJUBAV!

Najljepše stvari se dese kada se najmanje nadamo – evo kojeg znaka će IZNENADITI LJUBAV!

6 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ništa ne mora biti kako izgleda da je i ništa se ne mora ostvariti od vaših strahova. Da, primili ste dosta “ljubavnih udaraca”, ali ovaj put zaista ne mora biti takav slučaj. Pokažite partneru da vam je stalo, iznenadite ga večerom uz svijeće i skromnim poklonom. Pređite preko ponosa i nađite mjesta za oprost.

 

 

BIK

Možda se nećete osjećati najbolje u nadolazećim danima. Atmosfera će otežavati da budete jaki i zapovjedni kao što to obično činite. Vaša će voljena osoba jako cijeniti vaš drugačiji stav, jer se čini (barem privremeno) da ste naučili simpatirati, pitajući postoji li nešto što joj zaista treba. Ne bojte se, sutra je drugi dan!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Današnja atmosfera čini sve mnogo lagodnijima. Ovo uključuje vašu voljenu osobu, koja je trenutno oličenje slatkoće i svjetlosti. Ako ne možete baš vjerovati svojim očima u ovoj iznenadnoj i zapanjujućoj transformaciji, barem to možete iskoristiti. Samo naprijed i tražite sve što vam se sviđa, postoji velika šansa da dobijete.

 

 

RAK

Čini se kao da su drugi opsjednuti imidžom, ali znate da to nije najvažnija stvar na ovom svijetu. Čak i ako ponekad osjećate da vaša kosa ili koža nisu odgovarajuće boje, vaše tijelo nije odgovarajuće veličine ili vam ormar nije vrhunski, postoji netko tko vas zaista voli zbog onoga što ste ispod svega.

 

 

LAV

Harmonija prožima atmosferu. Nadamo se da ćete uživati ​​u tim posebno nepromišljenim razgovorima u kojima ljudi zauvijek nadopunjuju međusobni ego i histerično se smiju vrlo lošim šalama. Ako je tako, možda ćete se moći snaći kad vas draga povede sa sobom u susret “Majci”. Sjednite uspravno, spustite oči i nemojte se vrpoljiti. To bi trebalo poslužiti!

 

 

DJEVICA

Ovo će biti dani koji mogu okupiti ljude na čudne i prekrasne načine. Ispunjeno je jedinstvom i zajedništvom, pa zašto se vi i vaš partner jednostavno ne slažete? Je li bi to moglo biti povezano s činjenicom da ste previše šefovski nastrijeni i želite da voljena osoba samo gleda kako da vam ugodi?! “Ne!” Ti kažeš. Pa razmislite još jednom!

VAGA

Ne možete si pomoći da se osjećate kao da nešto nedostaje u razgovorima u koje se sada upuštate. Dani mogu potaknuti stav koji vam se neće dopasti. U stvarnosti, svi samo umiru od želje da kažu ono što stvarno misle. Vaši najbliži i previše znaju što mislite.

 

 

ŠKORPIJA

Ovih dana ćete uživati. Postoji prekrasan osjećaj da ste i vi i vaša voljena osoba kozmički namijenjeni jedno drugome, da su vaša imena zapisana u zvijezdama od početka vremena i da ćete biti jedno s drugim cijelu vječnost. Što? Odjednom ste odustali od te ideje? Najbolji izlaz za oštar izlaz prije nego što bude prekasno.

 

 

STRIJELAC

Ovo će biti dani koji sa sobom nose osjećaj nade. Čini se da ste već neko vrijeme žudjeli za tom savršenom vezom, kao i isprobavajući svaku ljubavnu čaroliju ikad izmišljenu. Jedini je problem što se čini da ništa ne radi. Možda morate komunicirati s nekim stvarnim ljudima, a ne čitati o njima u knjigama. Budite hrabri i sebi osigurajte život!

 

 

JARAC

U narednom periodu ćete imati sve razloge da se veselite budućnosti. Ta vrlo, vrlo posebna osoba na koju ste već neko vrijeme neprestano mislite, spremna je da vam uzvrati emocije i dostupna je za izlaske i još mnogo toga. Kako se možete oduprijeti iskušenju koje je pred vama? Ali opet, kada ste se dosad potrudili oduprijeti se?

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ako čujete za tuđe vjenčanje ili zaruke, možda ćete doći do jedne ili dvije spoznaje o svom ljubavnom životu. Takva atmosfera će nadahnuti vas oboje da razmotrite mogućnost dugoročnog opredjeljenja. Oboje ste u iskušenju ali možda će vam trebati vremena za razmišljanje.

 

 

RIBE

Ovo će biti dani ispunjeni zajedništvom i jedinstvom. Možda ste se u posljednje vrijeme osjećali izrazito nesigurno sa svojim partnerom i jako vam je potrebna neka nježna ljubav. Možda se oboje morate potruditi biti ljubazni jedno prema drugome. Zaista lijepo, a ne samo pretvarati se. Vidite, nije li to puno bolje?