LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Mart: Jedan znak će ZAPOČETI VEZU sa PRIJATELJEM!

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Mart: Jedan znak će ZAPOČETI VEZU sa PRIJATELJEM!

11 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubav i romansa danas su za vas pomalo rizični pothvati! Možda ćete naići na nekoga tko nije zao i želi igrati samo na vrijeme. Ali ne smijete imati za cilj romantičnu vezu s tom osobom. Pokušajte prvo biti prijatelj s ovim tipom ili djevojkom i dajte im do znanja koliko vam je stalo do njih. Dobro ih poznajte i dajte im priliku da i to učine.

 

 

BIK

Bliski prijatelj bi danas mogao izraziti svoje osjećaje prema vama. Možda ne verbalno nego kroz akcije. Može biti vrlo suptilno. Budite svjesni takvih stvari. Velika je vjerojatnost da se prijateljstvo razvije u romantičnu vezu. Nemojte se odmah obvezati. Možda je to zaljubljenost. Dakle, pričekajte još znakova.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas ste osuđivački raspoloženi, a vaš romantični partner također nije izuzet. Vjerojatno ćete sjesti i kategorički razmotriti prednosti i nedostatke veze kako biste donijeli odluku hoćete li je nastaviti ili ne. U ovom računovodstvu također ćete vjerojatno podcijeniti svoje osjećaje ili ih čak potpuno izostaviti. Prije nego što danas donesete bilo kakvu odluku, potrebno je razmotriti svoje srce i emocije.

 

 

RAK

Oni od vas koji ste slobodni kuju planove kako da ubrzaju svoju vezu. Oni koji su već predani tražit će načine kako dodati izgubljenu romantiku u svoju vezu. Odvažne akcije nadvladat će sve izazove s kojima se susreću i otjerat će strah ako ga ima! Neki će započeti vezu sa prijateljem, jer već neko vrijeme se dešava kemija među njima.

 

 

LAV

Na planu odnosa danas se nagovještavaju velike promjene. Neki incident ili informacije pomoći će vam da shvatite motivaciju iza zbunjujućih postupaka vašeg partnera u prošlom tjednu i moći ćete procijeniti svoju vezu u svjetlu ovih informacija. Samci će vjerojatno upoznati nekoga zanimljivog, ali preporučljivo je nastaviti s oprezom.

 

 

DJEVICA

Danas je tu za vas i vašeg partnera win-win situacija. Vaši ljubavni osjećaji su toliko uvjerljivi da ste prilično zahtjevni. Vatra je jednaka i podudarna i na drugom kraju. Stoga, budite vrlo oprezni, pitajte i možda se nećete razočarati. Potrebno je malo nježnog i brižnog pristupa. Kao takav ste partner koji razumije.

VAGA

Romantična veza s kolegom stvorit će nepotrebnu napetost i poteškoće. Pokušajte držati svoj osobni život odvojen od profesionalnog života. Pokušajte se pridružiti fitness i zdravstvenom programu sa svojom voljenom osobom kako biste smanjili razinu stresa u vašoj vezi i u mislima. Ove strepnje mogu uzrokovati da patite od osjećaja nesigurnosti u vezi.

 

 

ŠKORPIJA

Nalazite se na kritičnoj točki u vašoj vezi i danas ćete biti blagoslovljeni neobičnom jasnoćom vizije. Moći ćete jasno i bez emocija prosuditi gdje ste bili i kamo sada idete. Također ćete moći procijeniti jeste li zadovoljni smjerom kojim je vaš život krenuo i hoćete li se držati ovog tečaja ili ne.

 

 

STRIJELAC

Vaša veza je sretna i zadovoljna. Međutim, postoji još mnogo toga za istražiti i puno više sreće za primanje idući dalje. Pokušajte isključiti svog partnera radeći ono što mu se ne sviđa. Umjesto da budete agresivni, natjerat će vas da shvatite zašto to nikada ne biste trebali pokušati učiniti. I u ovome vrijedi uživati!

 

 

JARAC

Partner vam je u ovom trenutku jako potreban da vam pruži snažnu emocionalnu podršku. Ali iz nekih razloga ste od partnera odvojeni zbog udaljenosti. Unatoč vašim opetovanim naporima, čini se da ne postoji način da sustignete partnera. Nastavite se truditi i uskoro ćete uspjeti živjeti sa svojim partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dobro partnerstvo u osobnom životu dat će vam prednost i u profesionalnom životu. Zajednički poduhvat vas i vašeg partnera pokazat će se velikim uspjehom u ljubavnim, ali i poslovnim pitanjima. Vas dvoje vrlo dobro razumijete međusobne razlike i stoga se možete jako dobro slagati jedno s drugim. Budi i dalje tako uvijek.

 

 

RIBE

Ptica u ruci bolja je nego dvije u grmu! Čini se kao da ste naišli na nekoga očaravajućeg i čini se da je daleko bolji od vašeg trenutnog partnera! Pa to je samo iluzija, imate najbolje i morate se pobrinuti za to! Jedan pogrešan korak dovest će do gubitka života, stoga bolje izbjegavajte ovo iskušenje i nastavite dalje!