IZABERI DRVO NOVCA I SAZNAJ  da li te MARTU čeka MNOGO NOVCA  ili NEOČEKIVANI TROŠKOVI

IZABERI DRVO NOVCA I SAZNAJ  da li te MARTU čeka MNOGO NOVCA ili NEOČEKIVANI TROŠKOVI

22 veljače, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Ako se itko naradio u životu, onda ste to vi. Znali ste raditi od jutra do mraka da bi zaradili. Radili ste i imali ste. Nikada previše, ali imali ste onoliko koliko vam je bilo dovoljno. Naravno nije uvijek bilo dovoljno za sve i za sve želje, ali svojim radom i trudom uvijek ste si osigurali da imate onoliko novca koliko vam je bilo potrebno. Novac vama predstavlja sigurnost i želite uvijek obezbijediti sebi i svojoj obitelji što god više i bolje možete. Uvijek ste znali i ušparati isto kao što ste najmanje trošili na sebe.

Gledali ste uvijek da svojoj obitelji obezbijdite sve što im treba. Zvijezde će nagraditi vaš trud i rad. Zvijezde će nagraditi vašu nesebičnost jer ste uvijek više mislili na druge. Vas u idućem mjesecu ne čekaju nikakvi izdatci. Baš naprotiv. Čeka vas veliki novčani dobitak i nakon toga više nikad nećete morati raditi toliko koliko ste radili. Vi ćete konačno moći uživati u drugim ljepotama života, jer novac vam više neće predstavljati problem. Imat ćete ga više nego dovoljno.

 

TREĆA SLIKA:

Vaša najveća odlika je skromnost. Skromni ste po pitanju svega, pa tako i novca. Novac vam je bitan što je i razumljivo, ali nije nešto zbog čega ćete gaziti preko svih i svega da bi došli do novca. Na listi prioriteta na prvim mjestima ipak se nalaze neke druge vrijednosti života koje zapravo ne možemo kupiti novcem.

Vama je uvijek bilo dovoljno onoliko koliko ste imali i prema svojim mogućnostima i količinom novca ste raspologali. Ponosni ste na sebe što ne ovisite o nikome.Ne uživate u nekakvom luksuzu, ali za svoje potrebe imate dovoljno. U idućem mjesecu vas neće čekati nikakvi neočekivani i neplanirani izdatci.

Nećete imati troškove na koje sada ne računate. Na žalost, nećete dobiti ni neke velike novce. Ali sretna zvijezda je uz vas, a ona će vašu skromnost nagraditi jednim srednjim novčanim dobitkom koji će vama ipak značiti. Iako ne ginete za novac, ipak znate da što ga više ima da je život lakši.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Upravo zbog toga će vama to jako puno značiti i dosta olakšati život. Vi ste skromni, ali od idućeg mjeseca ćete si moći puno više toga priuštiti.

Stranice: 1 2