DRVO BOGATSTVA! Poželi novčani iznos, izaberi broj i SAZNAJ da li će ti se želja ispuniti…

DRVO BOGATSTVA! Poželi novčani iznos, izaberi broj i SAZNAJ da li će ti se želja ispuniti…

22 veljače, 2022 0 By Admin

BROJ 49:

Vaša želja je skromna i ne tiče se samo vas. Vi ste poželjeli želju za sebe, ali isto tako i za svoju obitelj. Vi ste osoba koja nikada ne bi sve uzela sebi kada bi došla do velike sume novca, nego bi podijelili sa ljudima koje volite. I to je lijepa odlika sa kojom se možete ponositi. Vi niste sebični, nego baš naprotiv. Vi rado dijelite sa ljudima koje volite i ono malo što imate. Vaša želja će se ostvariti. U narednom periodu u vaš život stiže veliki novac koji vam je prijeko potreban. Ne samo što će vaš život postati lakši, nego i život vaše obitelji.

 

BROJ 52:

Vama je zaista potreban novac jer vaši troškovi života su puno veći od onoga što ste u mogućnosti privrijediti i zaraditi. Ali nažalost ovaj broj ne donosi veliki novac. Zvijezde su predvidjele novac za neke druge sretnije brojeve. Ali neće na tome ostati, jer iako ovaj broj ne donosi veliki novac, ipak donosi nešto.

Koliko ćete vi moći biti sa time zadovoljni, to je sad pitanje, ali svaka životna promjena dobro dođe, a posebno kada su promjene dobre.U narednom periodu vama će se otvoriti mogućnost da obavljate puno kvalitetniji i unosniji posao. Taj posao bi vam daleko više novca donosio. Tu priliku ne bi trebali propustiti, jer to će zaista biti dobar potez ukoliko se odlučite na takvu vrstu promjene.

Vi ste zapravo uvijek radili više u odnosu koliko ste bili plaćeni. Sada ćete imati mogućnost da netko zaista cijeni vaš rad, trud i zalaganje i da vas plati onoliko koliko dolikuje i koliko zaslužujete.

 

BROJ 54:

Vi ste skormna osoba i vaše želje su uvijek bile skromne. Ono što vi općenito želite obično nema cijenu niti se može kupiti. Vi pronalazite sreću u malim stvarima. Koliko god da zaradite, uspješno se nosite sa time, iako su vam troškovi života daleko veći od primanja. Ali rijetko se žalite. Organizirate se tako da imate do kraja mjeseca za one stvari koje su vam neophodne.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zbog vaše skromnosti, sretna zvijezda će biti uz vas i vama će se vaša želja ostvariti. U narednom periodu vi ćete dobiti jedan veći novčani dobitak. Vašoj sreći neće biti kraja, jer to će vam biti odskočna daska da svoj život podignete na jednu višu razinu. Život ima jedne posve druge planove sa vama. Skromnost trenutno nije plan.

Stranice: 1 2 3