DRVO BOGATSTVA! Poželi novčani iznos, izaberi broj i SAZNAJ da li će ti se želja ispuniti…

DRVO BOGATSTVA! Poželi novčani iznos, izaberi broj i SAZNAJ da li će ti se želja ispuniti…

22 veljače, 2022 0 By Admin

BROJ 41:

Vaša želja je možda malo prilično nerealna i velika. Velike želje se teško ostvaruju i za njih ipak treba malo više truda i vremena. To ne znači da se vaša želja neće s vremenom ostvariti, ali za sada, veći iznos će vas ipak zaobići. Sretna zvijezda nije na vašoj strani i nažalost neće vam donijeti veliki novčani dobitak. Ali zato vas manji novčani dobitak neće zaobići. Koliko god nećete biti zadovoljni sa time, ipak s druge strane ćete biti zadovoljni, jer će i manji novčani dobitak jako dobro doći i riješiti neke financijske probleme.

 

BROJ 43:

Vašim brigama i životarenjem će uskoro doći kraj. Iako vaša želja nije prevelika i niste poželjeli nešto ogromno, ipak moramo vas razočarati i reći vam da se vaša skromna želja neće ostvariti. Ostvarit će vam se dobitak veći od onoga što ste poželjeli. Vi ćete u narednom periodu dobiti jako veliku količinu novca. Riješit ćete sve financijske probleme, dugove, kredite. Osim toga, moći ćete si priuštiti stvari koje nikada niste mogli u životu. Nećete morati gledati šta koliko košta i raspolagati novcem da imate za ono osnovno do kraja mjeseca. Uživajte.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BROJ 47:

Vaša financijska želja se neće nažalost ostvariti, jer ovaj broj ne donosi veliki novac. Zvijezde su se odlučile za naredni period da neki drugi brojevi dobiju veliki novac. No neće na ovome ostati i nećete ostati razočarani i nezadovoljni. Vi ćete ipak doći do novca jednim drugim putem. Iako ta suma novca neće biti velika, ali promjene koje vas očekuju bez imalo sumnje će se odraziti na vaše financijsko stanje i olakšati vam način života. Vi ćete dobiti nasljedstvo na koje vjerojatno ni ne računate ili ste mislili da niste u planu da vas zapadne dio. To će ipak biti lijep dobitak koji će vam pomoći u daljnjem životu kada su financije u pitanju.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3