DO KRAJA SEDMICE: Vrijeme je da jedan znak PRIHVATI BOLNU ISTINU i da se PRESTANE NADATI…

OVAN

Neće vam se dopasti neke stvari koje ćete čuti od bliskih osoba. To može biti od nekoga u krugu obitelji, prijatelja ili u poslovnom okruženju. Imat ćete potrebu demantirati te informacije, jer će vas pomalo uzrujati. Na dio prošlosti ste gotovo zaboravili, no do kraja sedmice će se u vašem životu pojaviti osoba iz prošlosti koja vam jednostavno neće dopustiti da ju zaboravite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Niste zadovoljni poslom i vrlo rado bi promijenili radno mjesto, ali trenutno nemate ništa bolje što se nudi. Trpi vam obiteljski život, jer vremena uvije manjka, ne samo kod vas, nego i kod vaše voljene osobe. Nešto ćete morati poduzeti i promijeniti.

 

 

BLIZANCI

Zaboravite na sve nesporazume i ovih dana na neki način obradujte i iznenadite voljenu osobu. Uljepšajte si ove dane do kraja ove sedmice. Zaboravite na jedan dan i na obaveze i probleme, jednostavno napravite prostora jedan dan za vas dvoje.

 

 

RAK

Dani do kraja sedmice bit će vam pretrpani poslom, ali bez brige, isplatit će vam se. Iskoristite ove dane za napredovanje u poslu i za povećanje financija. Ali ne nosite kući nervozu, jer na takav način prenosite svoje loše raspoloženje i na vašu obitelj.

 

 

LAV

Budite koncentrirani na posao, jer i najmanja greška na poslu bi vas mogla skupo koštati. U glavi vam se roji stotinu misli, osoba i drugih problema, ali na poslu ostanite fokusirani samo na radne zadatke.

 

 

DJEVICA

Dani do kraja sedmice donose neke novitete i promijene u radnoj sredini. Moguće je da ćete dio posla morati naučiti, odnosno bit ćete obučeni od strane voditelja, a onda sve to primjeniti u poslu. U ljubavi se dosta dajete, ali vaša voljena osoba kao da ne primjećuje koliko se trudite, pa vas to sve pomalo frustrira.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DO KRAJA SEDMICE: Vrijeme je da jedan znak PRIHVATI BOLNU ISTINU i da se PRESTANE NADATI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top