Tri horoskopska znaka koji OPRAŠTAJU SVOJIM NEPRIJATELJIMA za vrijeme punog mjeseca Lava od 23. februara 2022.:

Tri horoskopska znaka koji OPRAŠTAJU SVOJIM NEPRIJATELJIMA za vrijeme punog mjeseca Lava od 23. februara 2022.:

21 veljače, 2022 0 By Admin

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Nikada niste bili baš naklonjeni opraštanju, jer ne vidite smisao u opraštanju nekome tko vas je zabrljao. A opet, čini se da zapravo ne razumijete što je oprost.

U tvom slučaju, ugodno se držiš svoje boli — ali ovu bol koja je tvoja slomljena srca — počinješ je koristiti da definiraš sebe. Kao da je sve što ste postali rezultat ove užasne veze koju imate s osobom koja vam je nanijela ozbiljnu štetu u životu.

Što čekaš, Vodenjače? Poziv na ozdravljenje? Pa, evo ga, i zove se Pun Mjesec u Lavu. Poziva vas da pustite ili ‘oprostite’ osobi koja dominira vašim životom. Tvoj um, tvoj život, ti biraš.

 

 

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

U prošlosti ste bili jedan od onih ljudi koji nikome ne opraštaju, ništa ne zaboravljaju i gaje jaku mržnju prema svakome tko vam je nešto oduzeo. To je ta mržnja, Ribe, je li vam to ikada učinilo dobro?

Zašto tako čvrsto stojite na mjestu da branite svoje negativne emocije, kao da će vam se jednog dana cijela ova ‘mržnja’ stvar isplatiti? Dobili ste samo pogoršanje i uzaludnost od mržnje koju ste ispalili, a s punim Mjesecom u Lavu, u osnovi vam se pruža izlaz iz ovog ciklusa boli i mržnje.

To je dovoljno. Vrijeme je za oprost i oslobađanje. Misliš li iskreno da ćeš živjeti vječno i da će ti to prepuštanje iz godine u godinu nekoj neoprostivoj osobi uspjeti? Nije. Život je kratak – živite ga bez da ova osoba dominira vašim umom 24-7.

Stranice: 1 2