KARMA POČINJE UZVRAĆATI! Izaberi SIMBOL KARME i SAZNAJ da li će tvoja djela biti NAGRAĐENA ili KAŽNJENA!

KARMA POČINJE UZVRAĆATI! Izaberi SIMBOL KARME i SAZNAJ da li će tvoja djela biti NAGRAĐENA ili KAŽNJENA!

11 lipnja, 2023 0 By Admin

Tko god mislio da od Karme može pobjeći, nije ni svjestan koliko se vara. Od karme se ne može pobjeći i ona uvijek stigne dobra djela, ali naravno i loša djela. Osim toga simboli karme su usko povezani sa psihom svakog čovjeka, a samim time mogu dosta toga otkriti. Vama su ponuđena tri simbola karme. Odaberite samo jedan, a zatim ćemo vam reći da li ćete biti nagrađeno ili ipak kažnjeni…

 

 1. SIMBOL KARME

Odabir ovog simbola karme donosi nagradu, ali donosi i kaznu. Vas očekuju veliki ljubavni problemi. Ljubavni problemi će nastati zato što će vaša voljena osoba potpuno izgubiti povjerenje u vas zbog nekih vaših postupaka. Isto tako više će vjerovati nekim osobama nego što će vjerovati vama.

Zapravo, vama će se prošlost time na neki način vratiti, jer ste u prošlosti bili u vezi sa osobom kojoj niste dovoljno vjerovali, odnosno više ste vjerovali drugima nego osobi sa kojom ste bili u vezi. Zbog toga je vaša veza došla do samog kraja.

Upravo ćete sada vi morati proći kroz sve ono kroz što je ta osoba prošla sa vama kada ste vi bili ona strana koja je imala manjak povjerenja. Čak postoji mogućnost da vaša sadašnja veza isto tako dođe do kraja i morat ćete se potruditi da se to ipak ne desi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali isto tako će vas karma nagraditi ostvarenjem velike želje, jer ipak ste kroz život činili jako puno dobrih djela i na razne načine ste pomagali drugima.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2