DNEVNI HOROSKOP za 12. Mart: Jedan znak će biti SRETNIJI NEGO IKAD i vrlo dobro se zabaviti…

DNEVNI HOROSKOP za 12. Mart: Jedan znak će biti SRETNIJI NEGO IKAD i vrlo dobro se zabaviti…

11 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Danas se možda osjećate toplo i prijateljski prema svima. Možda ste uključeni u nekakva društvena događanja ili ćete dobiti pozivnice na zabave. Vjerojatno ćete se dobro zabaviti i steći nove prijatelje. Uživajte, ali pazite da ne pretjerujete u hrani ili pićima, jer ćete se zbog toga sutra osjećati tromo.

 

 

BIK

Ponekad imate selektivan sluh, obraćajući pažnju samo na određene aspekte onoga što vam se kaže. To je zato što vam u glavi vrti toliko zanimljivih misli da ne možete uvijek ugasiti buku! Današnje energije mogle bi povećati vašu mentalnu ometenost. Obratite posebnu pozornost na sve činjenice, datume ili brojke koje vam se danas kažu. Vodite bilješke i provjerite ih jer možete lako napraviti pogrešku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neka vam današnji dan posluži kao podsjetnik na važnost ljubavi. Nemojte samo razmišljati o ljubavi kao o robi za koju se morate boriti i pobijediti je lukavim trikovima i strateškim taktikama za izlaske. Shvatite da je ljubav očita u tome kako vidite svijet. Ljubav je sjeme u vama. Što više vidite ljubavi u ljudima oko sebe – čak i u srcu stranca na ulici – bit ćete blagoslovljeni njezinim blistavim svjetlom na vama.

 

 

RAK

Vjerojatno ste sinoć imali vrlo napornu noć, a danas se vjerojatno osjećate pomalo neraspoloženo. Možda ste pojeli previše dobre hrane ili ste ostali budni prekasno, ili oboje. Ostati i odmoriti vam je protivno, ali ovo je savršen dan da se sklupčate uz dobru knjigu. Poželjet ćete malo vježbe, ali ni tu nemojte pretjerivati. Kao što dobro znate, možete dobiti previše dobre stvari!

 

 

LAV

Sanjanja i maštarije o dalekim zemljama i egzotičnim mjestima možda će vas natjerati na razmišljanje o tome da na neko vrijeme odustanete od svega što radite i krenete. Iako inače niste impulzivan tip, danas se osjećate dovoljno nemirno da se tako ponašate. Ako danas nemate obaveza i ako vam vrijeme dopušta, sjednite u auto i za vikend idite negdje drugdje. Svi to trebamo činiti s vremena na vrijeme.

 

 

DJEVICA

Možda ćete se probuditi osjećajući se malo pod lošim vremenom, možda previše umorni da ne biste išli bilo gdje, i poželjet ćete ostati unutra. Možda je ovo najbolji način djelovanja za danas. Možda ste umorni i pod stresom, te ranjiviji nego inače na bube koje se obično pojavljuju u ovo doba godine. Pijte puno sokova i malo se odmorite. Sutra ćete se vjerojatno osjećati puno bolje!

VAGA

Danas biste kod kuće mogli biti nestrpljivi zbog zadataka koji su nedovršeni. Možda ste pokušavali izvršiti renoviranje koje traje mnogo dulje od očekivanog. Ili ste možda tražili nadogradnju računala i teško vam je pronaći sve što vam treba. S današnjim planetarnim poravnanjem, osjetit ćete potrebu da sve bude na svom mjestu. Ipak, neki zadaci mogu ostati nedovršeni za vrijeme kada imate više vremena.

 

 

ŠKORPIJA

Ponekad u grupnoj situaciji volite stajati sa strane i gledati. Danas ćete, međutim, biti potaknuti da više preuzmete brigu o stvarima, da se nađete ispred grupe da nazdravite, vodite kućni događaj poput večere ili zabave ili čak zakažete budući obiteljski odmor. Budite hrabri i sastavite stvari onako kako želite da budu. Na taj način možete iskoristiti svoje jedinstvene uvide i percepciju.

 

 

STRIJELAC

Mogli biste se danas uklopiti u događaje iz prošlosti i pokušati dovesti ta sjećanja u neki red. Ponekad može biti dobra stvar zapisati događaje u dnevnik tako da možete dobiti neku perspektivu o njima. To možete učiniti čak i na računalu umjesto da vadite olovku i papir. Kroz život su vam prošli mnogi zanimljivi likovi, a zapisivanje nekih incidenata s njima moglo bi biti zanimljivo pripovijedanje.

 

 

JARAC

Ovih dana prolazili ste kroz mnoge promjene. Možda ćete se čak osjećati kao da ste drugačija osoba nego što ste bili prošle godine! Ali dobra stvar je što ste se otvorili za avanturu i rast. Danas biste mogli osjećati radost i uspjeh zbog toga koliko ste naučili. Upoznali ste neke sjajne ljude, izazvali ste sebe da razvijete nove vještine i otvorili svoj um za drugačiji pogled na stvarnost.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vaš bi smisao za humor danas mogao biti maničan i pomalo divlji. Mogli biste zujati po uredu poput pčela, dijeliti viceve i priče i stvarati smijeh gdje god da krenete. Oduvijek ste bili šunka, a mnogo puta ste razmišljali o tome da postanete izvođač. Nemojte se bojati biti zvijezda danas i dijeliti humor i dobru volju s ljudima oko sebe. Stvorit ćete dobar osjećaj gdje god da krenete.

 

 

RIBE

Možda ćete se danas naći u svom susjedstvu, obavljati zadatke i posjećivati prijatelje i obitelj. Nemojte se, međutim, iznenaditi ako vam se svi koje sretnete čine zaokupljenim i manje skloni razgovoru nego inače. Ovo nije dan za pokušaj komuniciranja o ozbiljnim stvarima. Svi znakovi su da su ljudi introvertirani i da su im umovi danas pomalo zbunjeni. Ovo bi bio sjajan dan da ostanete kod kuće i umjesto toga čitate.