3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT BITI FANTASTIČAN tijekom Mjesečevog trigona Venere od 23. februara 2022.

3 horoskopska znaka čiji će LJUBAVNI ŽIVOT BITI FANTASTIČAN tijekom Mjesečevog trigona Venere od 23. februara 2022.

21 veljače, 2022 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Odlučili ste da ćete nekoga impresionirati svojim primjerom. To znači da više ne čekate njihovo odobrenje ili čak njihovo ‘OK’. Osjećate da ako se vaš ljubavni život želi poboljšati, onda morate priskočiti na tanjur i voditi svojim primjerom.

Radit ćete na kući, osvježavati stvari, dodavati umjetnine, izbacivati ​​ono što više nije korišteno, a vaš će partner početi ulaziti u zamah svih ovih novosti, otprilike u vrijeme kada je Mjesečev trigon Venera u nebo.

Ovo bi moglo otvoriti potpuno novo poglavlje u vašem ljubavnom životu. Možda je to bilo sve što je trebalo da se dobije novi pogled na stvari. Vi ste morali biti taj koji će napraviti prvi korak, ali pogledajte kako vam to ide. Gdje ti ideš, oni slijede.

 

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

S vama se uvijek radilo o kompromisu, i iako ne volite promjene ili kompromis kao i sljedeća osoba, shvatili ste da i dalje možete dobiti ‘gotovo’ točno ono što želite i trebate ako na kraju napravite kompromis.

Mjesečev trigon Venera vam omogućuje da konačno vidite sve ovo kompromitiranje kao čin ljubavi na oba vaša dijela. Ono protiv čega ste se oboje borili tako dugo, sada izgleda glupo i dugotrajno; vaši zajednički životi su postavljeni.

Želite ovo, a tijekom ovog tranzita shvatit ćete da ste cijelo vrijeme radili pravu stvar. Nema više razloga za pobunu jer vas dvoje shvaćate da ste zapravo sretni zajedno.

Stranice: 1 2