3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu počevši 22. februara 2022.

3 horoskopska znaka čija se VEZA RASPADA tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu počevši 22. februara 2022.

21 veljače, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Mjesečeva opozicija Saturn toliko će vas zbuniti da ćete na kraju donijeti pogrešnu odluku na temelju pogrešnih informacija.

Još uvijek radite na svojoj vezi kao da je prvi dan, i nikakva pravila ili granice nisu postavljene; mislite da je vaš unutarnji plan jedini način da vodite ovaj odnos, ali ste zaboravili da ljudi rastu i da rastu i izvan granica.

Ako ste skrivali tajne od svog ljubavnika, možete očekivati ​​da će ovo prerasti u monumentalnu raspravu koja će na kraju završiti tako što će oni krenuti. Da, volite svoju privatnost, ali ste također zatvorili vrata jednoj osobi koja vas voli zbog te želje da zadržite za sebe.

Mjesečeva opozicija Saturn navest će vas da vas ljubavnik vidi onakvim kakvi zapravo jeste: zatvorena osoba koja nema namjeru dijeliti svoj život.

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ovaj će vas tranzit zbuniti samo zato što će iznijeti sva vaša kruta osobna pravila i propise, a dugoročno ćete se osjećati ugušeno i stegnuto.

Mislili ste da je cijela ova ‘ljubavna veza’ za vas; na kraju krajeva, ti si netko tko ne voli biti sam, ali jesi li pametno odabrao kada si potpisao ugovor za ovu trenutnu vezu?

Ne, niste, zapravo, odabrali ste nekoga tko će na kraju – kao danas – tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu pronaći da ste zapeli, a ne na njihovoj razini.

Ta će vas osoba uvrijediti i neće htjeti ostati u blizini kako bi se svađali. I oni su pogrešno odabrali, a to će nažalost postati početak kraja ove veze.

Stranice: 1 2