19. 2. 2022. je počela VLADAVINA RIBE – Horoskop otkriva DETALJNE LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana

mjesec

OVAN

Kako zvijezde ovaj mjesec predviđaju, bračni će se parovi možda morati pobrinuti za svoje raspoloženje jer se mogu suočiti s problemima u interakciji sa svojim supružnikom. Mogu postojati šanse za neslaganja zbog nedostatka komunikacije. Nemojte biti pod utjecajem prijatelja i obitelji i izbjegavajte negativne prijedloge koji mogu ugroziti odnos. Možete se ponovno povezati sa svojim bivšim partnerom. Možda postoje šanse da dobijete prijedloge od starog prijatelja. Možda ćete morati biti oprezni u odnosima jer može doći do ozbiljnih pomaka zbog svađa. Međutim, izazovi se mogu naznačiti u posljednjoj fazi mjeseca. Možda ćete se morati posvetiti svom partneru i dati prostora jedno drugome kako biste održali sklad u vezi.

 

 

BIK

Mjesec ispunjen romantikom. Profesionalni stres može stvoriti probleme u vašem osobnom životu. Mogu se navesti svađe oko sitnih pitanja s vašim partnerom. Možda će vam biti teško opravdati njegova očekivanja zbog razlika u mišljenjima koja mogu dovesti do prekida! Najbolje za vas je izbjegavati stres kod kuće te vodite zdrav i uravnotežen način života. Oni koji se vesele vezivanju mogu steći blagoslov starijih da nastave dalje. Oni za koje se želite vjenčati, mogu se pokazati kao dovoljno sretni jer će  njihov prijedlog biti prihvaćen i mogu položiti vjenčane zavjete. Bračnim parovima ovaj mjesec može biti povoljan jer je to najbolje vrijeme za planiranje obitelji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Mjesec može biti dobar za ljubav i odnose, ali ne očekujte puno od toga. Možda će biti potrebno da napravite kompromis u nekim stvarima kako bi vaš partner bio sretan. U drugom dijelu mjeseca planeti ukazuju na to da postoji vjerojatnost da će njegovi osjećaji biti povrijeđeni. Možda ste ponekad emocionalno neodgovorni i skloni ste raspravljati s drugima oko nebitnih i sitnih pitanja. To može biti odraz neke unutarnje nelagode. Budite sigurni da ste hladni i da se ne razočarate dok razgovarate o važnim pitanjima kako biste izbjegli velike smetnje.

 

 

RAK

Ovaj ćete mjesec možda imati previše emocija. Dobro razmislite prije nego što date bilo kakve negativne komentare o svojim voljenima. Održavajte komunikacijske kanale uživo s ljudima koji su važni za vaš napredak. Međutim, može doći do nekih nesporazuma oko sredine mjeseca zbog nedostatka učinkovite komunikacije. U ovom trenutku tempo vašeg života može se donekle usporiti. Stoga se pobrinite da ga koristite za pregled svojih prošlih odluka. Pozitivno je što se ova faza može isplatiti radovati se i popravljati ograde. Izgleda da će vikend biti idealno vrijeme za vraćanje harmonije.

 

 

LAV

Kako mjesec odmiče, može doći do mira i sklada u pitanjima vezanim za odnose. Općenito, možda ćete morati zadržati uravnotežen pogled. Pazite da drugoj osobi ne date osjećaj da vam je svejedno. Nova veza može procvjetati oko sredine mjeseca. Međutim, u vezi je  predviđena neka vrsta preokreta. Pazite da se ne osvetite i naštetite izgledima dotične osobe. Također, suzdržite se od reakcije nakon što vas potaknu emocije. U suprotnom, s zatvaranjem mjeseca možete nepotrebno poremetiti sklad svoje veze.

 

Nastavak na idućoj stranici…

19. 2. 2022. je počela VLADAVINA RIBE – Horoskop otkriva DETALJNE LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top