LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Mart: Jednom zodijaku će od danas cvjetati ruže u ljubavnom životu!

LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Mart: Jednom zodijaku će od danas cvjetati ruže u ljubavnom životu!

13 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Mogli biste osjetiti povećanu želju da nekoga njegujete ili štitite. Možda ćete otkriti da vaše dijete trenutno treba neke smjernice s nečim. Ili bi vaš romantični partner možda želio dodatnu naklonost od vas. Dopustite sebi da se povežete s ljudima na prisan način pun ljubavi. Htjet ćete izraziti svoje osjećaje za svoje voljene. Nemojte se suzdržavati govoreći: “Volim te”, kada to stvarno trebaju čuti!

 

 

BIK

Neka vam današnji dan posluži kao podsjetnik na važnost ljubavi. Nemojte samo razmišljati o ljubavi kao o robi za koju se morate boriti i pobijediti je lukavim trikovima i strateškim taktikama za izlaske. Shvatite da je ljubav očita u tome kako vidite svijet. Ljubav je sjeme u vama. Što više vidite ljubavi u ljudima oko sebe – čak i u srcu stranca na ulici – bit ćete blagoslovljeni njezinim blistavim svjetlom na vama.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Prijatelji ili grupa s kojom ste povezani mogli bi vam predložiti zajedničko putovanje. Ovo bi se moglo činiti kao velika avantura, pa ćete vjerojatno krenuti u to i vjerojatno ćete se divno provesti. Možda čak steknete nove prijatelje dok ste odsutni ili se čak zaljubite. Mala pauza mogla bi potaknuti vaš entuzijazam za nastavak karijere ili mogućnosti obrazovanja kada se vratite. Samo naprijed!

 

 

RAK

Moguće je da u ovom trenutku osjećate snažan osjećaj krivnje zbog nečega što ste učinili u pokušaju da nahranite svoj ego. Budite svjesni kako su vaši postupci utjecali na druge i ispričajte se za ono što ste učinili. Krivnja je u osnovi beskorisna emocija koje biste se trebali riješiti što je prije moguće. Ne dopustite da vas ovaj osjećaj spriječi da otvorite svoje srce na način na koji trebate kako biste ga vratili u izvornu nevinost.

 

 

LAV

“Avantura” je ključna riječ za danas. Visoka razina fizičke i mentalne energije, kao i povećani entuzijazam, mogli bi vas navesti da ciljate na ciljeve koje bi drugi mogli smatrati previše rizičnim ili nerealnim. Ne dopustite da vas mišljenje drugih zaustavi. Ako, nakon što svakoj ideji date objektivnu ocjenu, i dalje vjerujete da želite to pokušati, počnite je ozbiljno istraživati. Uzmi srce! Ljudi su vjerojatno ostvarili čudnije snove od ovoga!

 

 

DJEVICA

Riješite se stvari koje danas zahtijevaju veliku energiju. Ovo je vaš dan za kratke poslove, poslove ili bilo kakvu fizičku aktivnost općenito. Ako ništa drugo, strpljenje je ono što će vam nedostajati, ali ne brinite, jer su vaše snage u ovom trenutku negdje drugdje. Vaše je srce sklono glasno pjevati kada krenete na osobni projekt za koji ste strastveni.

VAGA

Možda ćete se u ovom trenutku naći izuzetno zaposleni u društvu. Pozivnice za velike zabave, mala druženja s bliskim prijateljima i intimne večeri s romantičnim partnerima mogli bi vam se danas predstaviti. Budite diskriminirajući prema onima koje prihvaćate. Usredotočite se na upoznavanje s ljudima koji dijele vaše interese. To vam može donijeti nove prijatelje, kao i prilike za proširenje osobnih horizonata. Romantika također trenutno izgleda sjajno. Uživati!

 

 

ŠKORPIJA

Mogli biste osjetiti puno energije upravo sada. Možda ćete biti u iskušenju da pokušate s desetak zadataka odjednom. Ali pokušajte ne dopustiti da vam fokus postane previše rascjepkan. Bit ćete bolje ako se koncentrirate samo na jednu stvar u isto vrijeme. Ne pokušavajte sve obaviti u jednom danu. Ostavite malo vremena za odmor i rekreaciju. Možda ste oduševljeni svojim osobnim projektima, ali nemojte zanemariti svoje najmilije.

 

 

STRIJELAC

Drugi bi vam se mogli obratiti za savjet. Možda ćete otkriti da bratu ili sestri treba vaše mišljenje o nečemu. On ili ona bi mogli imati osobnu dilemu. Pokušajte im ponuditi pozitivne prijedloge, ali ne pokušavajte ih kontrolirati. Oni još uvijek trebaju donijeti vlastite odluke. Najbolje je jednostavno pružiti podršku. Kad netko pati, utješno je znati da je njegovim voljenima stalo do njega.

 

 

JARAC

Ovo je dobro vrijeme za komunikaciju s roditeljima. Ako vaši roditelji ne žive u blizini, pobrinite se da odvojite malo vremena za razgovor s njima telefonom. Ili ako živite blizu svojih roditelja, možda biste htjeli svratiti i vidjeti ih. Uživat ćete u povezivanju sa svojim plemenom i dobivanju emocionalne podrške od svoje obitelji. Ne dopustite da vas toliko zaokupe druge brige da zaboravite vidjeti svoje voljene.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda se osjećate sentimentalno zbog stare ljubavi. Nešto bi vas moglo podsjetiti na prošlu vezu. Možda će se neka pjesma pustiti na radiju. To bi mogla biti melodija koja je imala posebno značenje u ovoj staroj vezi. Ili biste mogli naletjeti na nekoga tko vas podsjeća na tu osobu. Možda ćete ispitati neka od svojih sjećanja iz tog razdoblja, prateći kako ste od tog vremena rasli i promijenili se.

 

 

RIBE

Možda će vam biti osvježavajuće opuštanje i spavanje. Mogli biste se osjećati malo mamurno ako ste tulumarili i pili previše vina! Ili se jednostavno osjećate pomalo emocionalno ili sentimentalno. Pokušajte održati svoju energiju uravnoteženom. Možda želite provesti miran dan sa svojim voljenima. Ili ako ste sami, dopustite sebi da ovo bude dan privatnog odmora.