DNEVNI HOROSKOP za 10. Mart: OVOM zodijaku NEĆE BITI LAKO, jer će se morati suočiti sa IZDAJOM i velikim RAZOČARANJEM!

DNEVNI HOROSKOP za 10. Mart: OVOM zodijaku NEĆE BITI LAKO, jer će se morati suočiti sa IZDAJOM i velikim RAZOČARANJEM!

9 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

U kreativnom ste najboljem izdanju. Dešifrirajte značenje svoje mašte. Donijet će sreću. Neka vaš um upravlja vašim srcem. Tražite logički izlaz. Kanalizirajte svoju energiju samo malo da oslobodite skriveno zlato. Danas je dobar dan za razmišljanje o investicijama bilo koje vrste. Pustite se malo olabaviti i ne pretjerati s oprezom.

 

 

BIK

Danas ste odlučni igrati igru ​​moći koja može uključivati ​​poštena i nepoštena sredstva za postizanje vaših ciljeva. Nakon što ste dugo bili stjerani u kut, nalet energije s planeta sada bi vas mogao ispuniti samopouzdanjem. Možete donositi odluke na temelju svojih instinkta i budite sigurni, nitko vam se neće smijati u lice.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Želja za uspjehom mogla bi se danas pojačati u vama! I danas možete nastojati poboljšati svoje spisateljske i govorničke vještine. Pokušajte pročitati neke korisne savjete za postizanje istog ili se obratite iskusnim ljudima za bolje vodstvo. Ipak, nemojte biti nemarni prema onima koji već dugo čekaju vašu pažnju i brigu.

 

 

RAK

Najbolji ste u svom humoru. Nemojte izgubiti ovaj aspekt svog karaktera koji vas drži bez napetosti u najtežim situacijama. Možda ćete sklopiti posao zbog svoje proaktivne prirode. Netko treba vaše ohrabrenje. Pogledajte oko sebe i budite mentor. Naznačeno je sretno vrijeme s bliskim i dragim osobama. Budite oprezni dok jedete ribu.

 

 

LAV

Osjećate se kreativno i spremni ste obaviti niz stvari. Međutim, vrlo stvaran strah od onoga što će drugi misliti i reći može vas sputavati. Morate shvatiti da je pravi stav zapravo pola dobivene bitke. Paradoksalno, iako se osjećate kreativno i energično, vaše je samopouzdanje zapravo na niskoj razini.

 

 

DJEVICA

Ljudi su vrlo prijemčivi za vaše šarmantne ideje u ovom trenutku. Ne smijete ostaviti priliku da natjerate ljude da popuste vašim željama. Držite svoj kontrolni stav pod kontrolom koji može djelovati protiv vas ako ga ne kontrolirate. Možda ćete dobiti neke neočekivane vijesti od bliske osobe, stoga budite otvoreni za to.

VAGA

Problemi vezani uz struku bit će riješeni. Ali do tada se ne bi smjele poduzimati nikakve agresivne radnje, bilo riječima ili pismenima. Oni koji se suočavaju s problemima na osobnom planu trebali bi naći vremena za drage osobe. Vodite računa o svom zdravlju jer ga dugo niste znali.

 

 

ŠKORPIJA

Čini se da danas sve dolazi na svoje mjesto i svi će vaši napori biti uspješni. Možete čak i nadoknaditi gubitke koje ste pretrpjeli ranije. Kao rezultat toga, u početku ste skloni biti pretjerano optimistični u pogledu mogućnosti. Pokušajte se zaštititi od sklonosti preuzimanju rizika bez detaljne provjere mogućnosti. Iznenadni neočekivani susret može vas danas zateći nespremne.

 

 

STRIJELAC

Vaša društvena narav dovela je do mnogih prijatelja, ali nisu svi pouzdani. Morate malo dublje ispitati prije nego što danas odlučite vjerovati prijatelju. Danas ste vrlo bistre glave i vjerojatno ćete napraviti komplicirane planove koje ćete moći savršeno izvesti. Dovršite svoj nedovršeni posao danas i riješite zaostale.

 

 

JARAC

Morate biti skromni da biste se svidjeli svojim prijateljima. Možda ste zauzeli arogantan stav, a da toga niste bili ni svjesni. Dakle, ovo je najbolje vrijeme da počnete analizirati svoje prošle aktivnosti umjesto da kritizirate druge. Za vas je to rijetka prilika za introspekciju i trebali biste u potpunosti iskoristiti ovo reflektirajuće raspoloženje da se približite sebi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda ćete danas steći nove prijatelje i krenuti u nova iskapanja! Nastavite vjerovati u sebe kao što ste i uvijek činili. To će vam pomoći da postignete svaki cilj za koji ste strastveni. Idealno vrijeme za izradu planova za budućnost; međutim ograničite se kada su u pitanju financije. Trošite samo tamo gdje je potrebno!

 

 

RIBE

Čini se da će oni koji se bave nekretninama imati vedar dan. Povrat na ulaganja bit će visok. Samo nemojte ulaziti u nikakve rasprave, inteligentna opravdanja samo će zakomplicirati stvari. Čini se da želite naučiti nešto novo, što vam može dati profesionalnu prednost u odnosu na druge ili može biti jednostavna sesija učenja gitare!