3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI tijekom Mjeseca nasuprot Venere počevši od 21. februara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će se ODLJUBITI tijekom Mjeseca nasuprot Venere počevši od 21. februara 2022.:

20 veljače, 2022 0 By Admin

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Više niste zaljubljeni u osobu s kojom ste, i pogodite što? Ni on više nije zaljubljen u vas. No, tu je šansa: nije važno jer ste vas dvoje zajedno sazreli i spremni ste preuzeti svijet, oslobođeni iluzije da par mora biti ‘zaljubljen’ da bi to bilo legitimno.

I tebe nije bilo briga što svijet traži od tebe. Radite to na svoj način i oboje osjećate da je vaša ljubav dovoljna takva kakva jest.

Ne donosite jedno drugom kutije čokolade, niti pokazujete svoju veliku ljubav na Facebooku… zapravo, volite svoju posebnu ljubav zadržati za sebe, tamo gdje joj je i mjesto. Ne, nisi zaljubljen, a u tvom svijetu to je viši put.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Kad klikne, klikne, i u tvom ljubavnom životu; klikne. Više ne osjećate ono pretjerano uzbuđenje i gnjecavi leptirski želudac kada ste u njihovoj prisutnosti.

To vam zapravo odgovara, jer je zaljubljenost djelovala kao neka vrsta čudne smetnje, i to vas je udaljilo od mnogih stvari koje ste voljeli raditi.

Zaljubljenost vam ne ide na ruku, ne dugoročno. Morate raditi svoju umjetnost, svoje kreativne stvari. Posljednje što trebate je sliniti nad nekim svaki put kad uđe u sobu.

Priznat ćete sebi da više niste zaljubljeni u nekoga, za vrijeme Mjesečeve opozicije prema Veneri, i otkrit ćete da je to jedan od boljih poteza koje ste napravili. Nezaljubljenost radi za tebe!

Stranice: 1 2