3 horoskopska znaka koji će imati FANTASTIČNU SEDMICU od 21. do 27. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati FANTASTIČNU SEDMICU od 21. do 27. februara 2022.

20 veljače, 2022 0 By Admin

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Vaš tjedan se vrti oko vašeg kućnog života, uglavnom u odnosu na vaš romantični partner. Ono što vam donosi Mjesečev trigon Saturn je osjećaj međusobne odgovornosti; oboje znate što je potrebno za vođenje veze — i kućanstva. Znati što morate učiniti da ovo nesmetano teče, osjećat će se kao veliki uspjeh.

Ne razgovaraju svi parovi; vaša će komunikacija biti toliko korisna za vas oboje, dok budete razmatrali što je potrebno, a što mora ići. Ideja da se oboje možete složiti oko svega je veliki plus. Uživajte u tjednu, jer se čini da je to tjedan koji će još dugo uroditi plodom.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Zaslužio si pljesak ovog tjedna, Lave jer ćeš toliko puta birati viši put da nećeš prepoznati ni vlastito ponašanje. Ovaj tjedan ćete se susresti s mnogim stvarima koje bi vam obično pritiskale gumbe, a opet, čini se da neometano klizite kroz tjedan.

Budući da nije najbolji tjedan za druge, naići ćete na te nezadovoljne tipove i oni će vas pokušati upustiti u rasprave. Uljudno ćete odbiti, a odbijate se uprljati u tuđim poslovima. Ono što ovaj tjedan čini odličnim za vas je vaša odvojenost. To je potpuna pobjeda i to je ono što vas drži zdravim ovaj tjedan.

Stranice: 1 2