NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP do 19. Januara: Jedan znak će NESTVARNO UŽIVATI, dok OVAJ znak mora i dalje čekati bolje dane za ljubav i romansu!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP do 19. Januara: Jedan znak će NESTVARNO UŽIVATI, dok OVAJ znak mora i dalje čekati bolje dane za ljubav i romansu!

11 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ovaj tjedan ćete biti toliko nabijeni pozitivnošću da nećete moći zaustaviti preljev ljubavi koju ćete dijeliti sa svojim partnerom i obitelji. Tako je uzbudljivo konačno se osjećati kao da opet imate nadu, a sasvim sigurno imate. Ljubav se za vas ovog tjedna nalazi posvuda, ne samo u partnerima ili ljubavnicima, već iu samom životu. Život vam ovaj tjedan puni baterije, a stvari se ne možete zasititi.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tjedan imat ćete sreće. Ljubav želi da ovaj tjedan budete sretni, a čini se da je to potkrijepljeno povorkom pozitivno nabijenih planeta i tranzita. Ako ste u partnerstvu, očekujte da ćete sa svojom ljubavlju prijeći novi prag; zaruke i ponude za brak su ovog tjedna visoki za vaš znak.

Otvorite svoje srce i vidite što će se dogoditi kada dopustite sebi ranjivost. Nije sve samo vani, dapače, prilično je ugodno ako znaš što radiš.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ako te išta nauči ljubav, to je da nikad nije kasno zaljubiti se. Bez obzira koliko je tvoje srce postalo tvrdo, i znaš da si duboko u sebi ljubavnik, a ne borac, a ovaj prikaz ranjivosti upravo je ono što će ti donijeti ljubav ovog tjedna. Ovo nije vaš uobičajeni tjedan jer s njim dolaze i vaše odluke i nade. Sada ti se ljubav čini mogućom. Ostavite svoje rezervacije iza sebe. Vrijeme je da se prepustite pravom poslu.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Vaš ljubavni život sastoji se od stvarne osobe u vašem životu i ljubavnika iz fantazije kojeg držite u mislima. Kako to dvoje pomiriti? Lako. Budući da imate tako plodan unutarnji život, možete uživati ​​u svom prizemnom realnom odnosu s ravnotežom. Ovo nije rijetkost; mnogi od nas maštaju o drugom ljubavniku u svom životu, a to je sasvim nevino, zapravo, divno je. Sve je um, i ako su naši umovi sretni, i naši vanjski životi slijede to. Vaš tjedan bit će ispunjen ljepotom iznutra i izvana.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Vaš će vam partner ovog tjedna dati do znanja da ne samo da ste njihov broj jedan u svemu, već ste i razlog zašto žive. Ako ste se ikada željeli osjećati posebno, to je ovaj tjedan. Imate tranzite koji podržavaju vaše potrebe, a posebno vama, trebate ljubav, pažnju i puno, puno privrženosti. Imaš sreće ovaj tjedan jer sve ide kako treba. Vrijeme je za vraćanje sada!

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Veliki flertovi su vam na putu, i iako biste možda željeli zanemariti i pokušati se uvjeriti da vam nije stalo do ove vaše simpatije, istina je da držite svaku njihovu riječ. To je uzbudljivo uzbuđenje za vas, a ako razmislite o tome, samo je ono što vam je potrebno za podizanje raspoloženja. Vaša koketna simpatija možda ne ide nikuda, ali sada je sigurno zabavno. Uživajte dok je vruće.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Iako ovaj tjedan možda neće biti vaš ultimativni tjedan koji volite, on će vam ipak dati uvid u to što možda radite pogrešno. Ti želiš ljubav, da, svi to želimo. I da, nije tako lako kao što bi se mislilo…ali otkrili ste ključ, i iako ljubav možda neće biti tu odmah, sada znate kako raditi svoj čarobni mojo tako da osoba na koju imate oko, doći će vam…uskoro.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ljubav je tu, ali vi niste. Ne još sasvim. Imate druge stvari na umu i nadate se da će vas voljena osoba moći nositi dok ih vi ignorirate i težite onome čemu ste dali više važnosti, i uglavnom svom poslu. Vjerujete da će vaš partner šutjeti i samo se nositi s tim, a to mu možda neće biti dobro, ali istina je da ovaj tjedan imate na umu samo jednu osobu – VI. Iskreno, to i nije tako strašno, zar ne?

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Imate ono što drugi ne razumiju kada je ljubav u pitanju. Imate ljubav prema sebi. Prepoznajete sebe kao ljubav svog života. To izaziva sažaljenje u onima oko vas jer vam je žao, ali vi ste na Oblaku devet; znate što je prava ljubav, a tijekom ovog tjedna namjeravate u potpunosti voljeti sebe tijekom ostatka godine, pa i dalje. Ovakvu ljubav ne treba razumjeti nitko drugi osim vas.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Brutalno ste iskreni prema sebi, a ta vam iskrenost otkriva da voljenoj osobi određene stvari ne možete priznati. Gajite ogorčenost prema njima, ali se bojite razgovarati o tome s njim. Međutim, on vas mora saslušati, a ako vjerujete u svemir, ovaj razgovor koji biste trebali imati može promijeniti stvari na bolje. Vjeruj mu, i vjeruj sebi. Iskrenost i istina oslobađaju vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Jedna od najvažnijih stvari u vašem životu je vaša sposobnost izbora. Ne kompromitujete ovo i učinit ćete što želite, unatoč tome kako biste mogli na kraju povrijediti nekoga koga volite. Radiš što želiš jer smatraš da je tvoje pravo na izbor i nitko ti to ne oduzima. Ljubav prema sebi je vaš put ljubavi ovog tjedna, i iako može uzeti danak, poznajete sebe i znate da ćete preuzeti odgovornost za svoje postupke. Sve je dobro.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ako je romantika ono što želiš, imaš je. Ako je odličan s…s i zapanjujuća intimnost ono što želite, i dobili ste. Snage su ovog tjedna na vašoj strani, dok istražujete neke od tajanstvenijih aspekata ljubavi i romantike sa svojim partnerom. Ovo je sjajan tjedan za vas i osobu koju volite da unesete duhovnu stranu ljubavi. Odanost i predanost visoko su na vašem popisu i lako dostupni. Osjećat ćete se sigurno, zaključano i zadovoljno s osobom s kojom dijelite život.