CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU! Izaberi jednu i SAZNAJ da li ti dolazi vrijeme SREĆE, RAZOČARANJA ili vrijeme BOGATSTVA!

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU! Izaberi jednu i SAZNAJ da li ti dolazi vrijeme SREĆE, RAZOČARANJA ili vrijeme BOGATSTVA!

19 veljače, 2022 0 By Admin

DRUGA KARTA

Ova karta nažalost ne donosi dobre vijesti. Ova karta donosi tugu, bol i razočaranje. Vas će povrijediti osoba koja vam je jako bliska. Povrijedit će vas osoba od koje to nikada ne biste očekivali. Svojim ponašanjem i djelima nanijet će vam veliku tugu. Vaše razočaranje bit će golemo.

Neće vam biti jasno zašto i kako vam je mogla to napraviti. Vi ste osoba koja gleda kako da svakoga usreći i kako da pomogne. Ponekad naivno povjerujete ljudima i mislite da svi imaju dobre namjere, ali nemaju. Kada shvatite da namjere nisu bile iskrene, tada uglavnom bude kasno.

Situacija koja će vas zateći samo će vam ponovo otvoriti oči. Ponovo ćete shvatiti neke stvari, a to je da nikome ne smijete vjerovati u potpunosti i da neke stvari ipak morate zadržati samo za sebe i ne podijeliti ih sa nikim. Također će vam ovo biti lekcija za budućnost, jer ćete na ovom primjeru naučiti koliko oprezni morate biti.

 

 

TREĆA KARTA

Ako ste izabrali ovu kartu, ona o vama govori da ste prilično skromna osoba koja sama sa svoje dvije ruke gradi svoj život i svoju sreću. Ne težite luksuznim stvarima i ne zamarate se previše sa onima koji imaju daleko više nego vi. Vama za sreću nije potrebno puno, pa tako u svakom danu pronađete sreću u nečemu.

Međutim, život voli skromne ljude i kad-tad ih nagradi. U danima koji dolaze možete zaboraviti na skromnost, jer više nećete imati potrebe biti skromni i paziti gdje i koliko trošite. Ova karta donosi novac i to veliki novac kakav si niste mogli ni zamisliti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Novčani dobitak koji ćete dobiti, promijenit će posve cijeli vaš život. Moći ćete si priuštit razne stvari koje si do sada niste mogli priušitit. Pred vama je veliki novčani dobitak i velika sreća. Nema sumnje da ćete vi tim novcem usrećiti još neke osobe.

Stranice: 1 2