NEDELJNI HOROSKOP od 18. do 25. Februara: OVE znakove sreća nije dugo pratila, ali od ove sedmice će ih PRATITI U STOPU!

nedeljni horoskop

OVAN

Kad se obuhvate svi detalji, nema razloga sumnjati u to kako će stvari s vremenom funkcionirati. Ovo nije vrijeme da žurite ili se gurnete preko ruba kad vam je potrebna jasnoća i usredotočite se na sve one male stvari koje čine cjelinu i postavljaju temelje za vaše sljedeće korake.

Iznenadite se slobodnim danom, poklon kutijom sa šarenim stvarima ili nečim u čemu će vaše srce uživati. Glazba, ples i osmijeh na vašem licu iznjedrit će najbolje u vama. Napunit će vam baterije brže nego što možete zamisliti. Pametno birajte svoju tvrtku.

Ovotjedna potvrda: “Učinim svoj život radosnim.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nedeljni horoskop:  Praktična pitanja uskoro će postati šira. Morate paziti da vas misli ovih dana ne odmaknu od stvarnih, praktičnih stvari. Anksioznost i strah od budućnosti postavljeni su negdje ispred vas. I iako vas s vremena na vrijeme može upozoravati, važno je vidjeti kada blokirate vlastiti napredak. Sposobni se nositi sa svime što vam se nađe na putu.

Ako vam zatreba, tražite pomoć, ali odaberite ljude koji dobro razumiju situaciju i ne stoje na temelju predrasuda. Nema više mjesta niti ima smisla dijeliti negativne emocije, kritike ili bilo kakav sud.

Ovotjedna potvrda: “Vjerujem u sebe.”

 

 

BLIZANCI

Financijski se problemi kreću prema važnom i temeljitom rješenju. Osobito ako ste imali problema s postizanjem svojih ciljeva i pokazivanjem koliko ste doista vrijedni. Ono što je bilo nevidljivo, ovih dana postaje vidljivo, a osjećaj osobne slobode i prostora doći će čim vidite istinu. Čak i ako je bolna ili iznimno zahtjevna.

Napredak će se postići malim, ali odlučnim koracima. Fokus donosi važna poboljšanja u vašu rutinu. Trebat će vam dovoljno vremena za odmor i neke zdrave navike spavanja kako biste mogli posegnuti za produktivnim dijalozima i zadržati smirenost potrebnu za povezivanje s drugima na putu do cilja.

 

 

RAK

Nedeljni horoskop:  Dok zamišljate svoju budućnost i stvari koje će vas okruživati, važno je ne izgubiti iz vida ono što imate danas. Temelj je upravo tamo gdje se nalazite. Morate raditi s realne točke, birajući da nećete stajati na svoj način ili spiralno spuštati osjećaj nesposobnosti ili nesposobnosti.

Nemate što dokazivati ​​drugim ljudima, a nemate ni sami sebi. Imajte to na umu ako počnete preispitivati ​​svoje poteze i korake koje trebate poduzeti. Zaslužujete napredak i osjećati se zadovoljno i sretno u svom životu.

Ovotjedna potvrda: “Samopouzdan sam i usredotočen.”

LAV

Ovo je buran tjedan, ispunjen ekstremima svih vrsta. Stvari koji idu s jedne tamne točke na mjesto apsolutne mudrosti i svjetla. Vaša su uvjerenja koja treba provjeriti i zadržati ih, ona pozitivna i njegujuća srca. Optimizam igra najveću ulogu u vašoj trenutnoj situaciji, a povjerenje treba staviti u prave ruke dok njegujete osjećaje ljubavi i predanost ljudima kojima ste potrebni.

Puno vam misli prolazi, vodeći vas prema različitim emocionalnim postavkama. Nemojte se gurati previše duboko u mračna mjesta, čak ni kad je u iskušenju iskopati korijen problema ili vidjeti dubine vlastitog srca.

Ovotjedna potvrda: “Volim život.”

 

 

DJEVICA

Nedeljni horoskop:  Previše misli u vašem umu moglo bi dovesti do nevjerojatno dubokih i konstruktivnih ideja, onih koje bi mogle promijeniti sve i pomoći vam da se riješite problema koji su vas zaglavili. Vrijeme je dragocjeno i ne treba ga gubiti. Ako se osjećate spremnima za oštar zaokret, nemojte više čekati da to učinite, svjesni da ste sami zaduženi za svoj život i da možete izabrati njegov smjer u bilo kojem trenutku.

Snovi će uskoro oživjeti ili izazvati emocije za koje ste mislili da ste ih ostavili, pokušavajući ih odgurnuti u stranu čak i kad vam se iznova javljaju.

Ovotjedna potvrda: “Otvaram svoje srce za ljubav.”

 

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 18. do 25. Februara: OVE znakove sreća nije dugo pratila, ali od ove sedmice će ih PRATITI U STOPU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top