LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Mart: Jednom zodijaku će SRCE BITI NAJJAČE SLOMLJENO – ono što je sumnjao će POSTATI ISTINA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Mart: Jednom zodijaku će SRCE BITI NAJJAČE SLOMLJENO – ono što je sumnjao će POSTATI ISTINA!

10 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Strast je red dana. Iznenadit ćete svog partnera ekstravagantnom i romantičnom gestom i za to ćete biti nagrađeni. Danas se osjećate vrlo velikodušno, kako u troškovima tako i u ljubavnom činu. Vaša priroda darivanja će izazvati strastven i sladak odgovor vašeg partnera. Pripremite se za uživanje u običnom danu koji postaje poseban zahvaljujući vašem trudu.

 

 

BIK

Postoji netko blizu tebe koji želi biti tvoj ljubavnik. Ali ti to želiš zadržati samo u prijateljstvu! Bit će bolje ako ovoj osobi vrlo otvoreno date do znanja svoje osjećaje. Međutim, ova osoba je vrhunski izvor ljubavi i suosjećanja za vas i štiti vas od modrica života! Moj savjet je da preispitate svoju odluku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Isplanirajte neku obiteljsku aktivnost danas. Bez obzira koliko ste zaposleni, ignorirali ste svoju obitelj i vrijeme je da popravite ravnotežu. Piknik ili druga grupna aktivnost na otvorenom može biti odlična zabava. Pokušajte unijeti toliko potrebnu dozu prirode u ovo kvalitetno vrijeme.

 

 

RAK

Pravo je vrijeme da se ozbiljno pozabavite ljubavnim i romantičnim vezama. Otkrit ćete da vas više ne zanimaju dokoni flertovi. Umjesto toga, prirodno ćete gravitirati prema ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima, a možda ćete čak početi poduzeti prve korake prema dugoročnoj predanosti.

 

 

LAV

Vanjski stres od posla i drugih aspekata života utjecat će na status vaše veze upravo sada. Ako se možete sjetiti važnosti odnosa i potrebe da svoju karijeru i obiteljski život držite strogo odvojenim, lako ćete prebroditi ovu oluju. Partner će vam danas biti velika podrška iako vam može trebati dosta vremena prije nego što shvatite njegovu vrijednost.

 

 

DJEVICA

Dan je najprikladniji za polaganje starih duhova na počinak jer katarzični utjecaji dolaze u igru. Novi počeci naznačeni su na svim frontama. Možete obnoviti svoje obećanje da ćete se voljeti, ili ćete možda upoznati nekoga tko će uvesti novo poglavlje u vašem životu. Morate identificirati što vas koči kako biste se mogli prepustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

VAGA

Proširite svoj raspon aktivnosti s partnerom tako što ćete zajedno poduzeti avanturistička putovanja i raditi stvari koje odgovaraju vašem partneru. Posebno odvojite malo vremena za ručak s partnerom. Oni koji su u braku možda smatraju da je savršen dan za razgovor o uvođenju novog člana u svoju obitelj.

 

 

ŠKORPIJA

Danas će vam trebati puno strpljenja da se nosite sa svojim partnerom. Nemojte se baviti svakim problemom jer će to narušiti mir i sklad u vašoj vezi. Čak i manje nesuglasice i zanemarivi problemi mogu prerasti u velike probleme. Tišina će danas biti zlatna. Samo budite smireni i vjerujte u urođenu snagu vaše veze i i ova će faza proći.

 

 

STRIJELAC

Skloni ste ignorirati svoj ljubavni život i partnera dok sve više vremena posvećujete poslu i karijeri. Vaš partner je sasvim razumio, ali sada on ili ona možda pokazuju znakove nestrpljenja. Od vitalnog je značaja da obratite pozornost na svoj osobni život prije nego što se razvije u punu krizu. Međutim, možda nećete ni prepoznati problem dok ne bude prekasno.

 

 

JARAC

Ljubav je možda blizu vas, ali niste u stanju uhvatiti vibracije. Danas se usredotočite na to kako ljudi u vašoj blizini razgovaraju s vama i kako se ponašaju s vama. Netko u vašoj blizini žudi za vašom pažnjom. Doći će do neke zabune s ljudima u vezi. Razgovarajte i slušajte svog partnera jer će to riješiti problem.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas vas očekuje veliko iznenađenje vašeg partnera. Očekujte ekstravagantne geste ili skupe darove i ovo je savršeno vrijeme da ponovno otkrijete svoju ljubav jedno prema drugome. Ako ste slobodni, možda ćete pronaći romansu koja cvjeta na nevjerojatnim mjestima, ali nemojte to zanemariti kao nevjerojatno. Šanse su da ćete pronaći ispunjavajuću vezu s ovog mjesta gdje nikada niste ni pomislili tražiti.

 

 

RIBE

Prepuni ste osjećaja i možete naići na nekoga tko je gorljiv i strastven poput vas! Ne smijete se slagati s ovom osobom! Dobit ćete samo razočaranje! Uostalom, slični se stupovi međusobno odbijaju. Zajašite sa svog visokog konja i pokušajte se povezati s ljudima koji su na istoj osnovi. Možda ćete čak i kasnije sklopiti poslovne saveze s njima!