DNEVNI HOROSKOP za 7. Mart: Jedan znak dobija hrpu dezinformacija, ali bitno je da sluša svoj instinkt!

DNEVNI HOROSKOP za 7. Mart: Jedan znak dobija hrpu dezinformacija, ali bitno je da sluša svoj instinkt!

6 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Vi ste raspoloženi i energični! Pozovite svoje prijatelje i priredite zabavu. Uživajući se u slavi, možda ćete biti neoprezni prema opasnosti koja vas čeka u bliskoj budućnosti! Nemojte paničariti, to ne ukazuje na štetu od strane osobe. Vaše zdravlje može biti narušeno zbog prekomjerne konzumacije obroka koje vaš želudac ne može probaviti. Stoga planirajte rutinsku tjelovježbu i zadržite snagu dulje!

 

 

BIK

Možda ćete danas dobiti dosta dezinformacija. Bolje je osloniti se na vlastitu prosudbu i rasuđivanje nego slušati druge i biti pod utjecajem drugih. Pokušajte pronaći istinu svojim tempom na svoj način i vjerojatno ćete doći do najbolje odluke. Prijeko potrebno planiranje odmora je u zraku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vjerojatno ste se posljednjih dana osjećali ignorirano, ali danas ćete privući pažnju svih. Svjetlo pozornosti bit će usredotočeno na vas, a vi ćete to opravdati tako što ćete se lako prilagoditi prigodi. To može biti povezano s pojavom novog prijatelja, ponovnim pojavljivanjem starog ili nekom situacijom na poslu.

 

 

RAK

Vijesti o financijskoj dobiti mogu usrećiti vas i vaše najmilije. Postoji osjećaj da se stvari pozitivno okreću. Ugodno ste prezentabilni. Izađite i upoznajte ljude. Iz vaših udruga izniknut će nove prilike koje će se dugoročno pokazati korisnima. Možete unijeti promjenu u svoju kuću bilo strukturalno ili obiteljsko.

 

 

LAV

Dan vam može biti pomalo zbunjujući zbog relativnih položaja planeta. Vaš će se um i dalje brinuti o nekom dosadnom problemu, ali nema smisla pretjerivati ​​o tome jer je malo vjerojatno da ćete pronaći bilo kakvo održivo rješenje. Također ćete dobiti neke kontradiktorne informacije zbog kojih možete revidirati neke stavove kojih ste dugo imali.

 

 

DJEVICA

Općenito, ovo će za vas biti emotivan dan. Možda ćete morati razgolititi svoje najdublje misli i osjećaje. To je zastrašujuća perspektiva jer to prije niste učinili, ali ako učinite ovaj korak, odvest će vas bliže emocionalnom ispunjenju. Netko u vašoj blizini također može postati emocionalan i vaš odgovarajući odgovor sada je od vitalnog značaja.

 

VAGA

Lady Luck se posljednjih dana smješka vašim financijama i vaša potrošnja je u skladu s tim porasla. Sada je krajnje vrijeme da se zaustavi visoka potrošnja. Sada morate obuzdati svoje ekstravagancije. Nešto se može dogoditi u vezi s vašom obitelji ili nekim vama bliskim, što može stvoriti nejasan osjećaj uznemirenosti u vama.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete morati pratiti početne faze nekoliko događaja. Uzrok određenih nezgoda krio se u korijenima. Vaš ugled u očima drugih je zbog toga jako nastradao. Vrlo je potrebno biti suzdržan i oprezan u svom pristupu kako vam ljudi ne bi pokušali biti smetnja u potrazi.

 

 

STRIJELAC

Dan će započeti pozitivno. Zvijezde su poredane u vašu korist, posebno tijekom prvog poluvremena. Pokušajte zakazati svoje službene aktivnosti prije podneva jer ćete tada imati veće šanse za uspjeh. Bolje je da večer ostane slobodna ili se prepustite laganim opuštajućim aktivnostima. Netko neočekivano može vam danas doći u posjet.

 

 

JARAC

Danas ćete morati povjeriti drugu osobu. Ova osoba može biti netko vama blizak prijatelj ili rođak. On ili ona će vam pomoći u nekom ključnom zadatku koji će značajno utjecati na vašu budućnost, ali ovdje je ključno povjerenje koje ćete morati ukazati toj osobi. To će zahtijevati skok vjere s vaše strane.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Raspoloženi ste i bujno raspoloženi. Pred vama će se otvoriti brojne mogućnosti na raznim frontama i vi ste više nego spremni da ih u potpunosti iskoristite. Slijedite svoje instinkte danas može dovesti do velikih stvari i u vašim financijama i u vašem osobnom životu i odnosima. Dan će biti pun događaja i uživat ćete u svakom trenutku.

 

 

RIBE

Vaš um je danas vrlo aktivan. Puni ste ideja i inspiracije. Stalno ćete smišljati nove planove koje ćete vrlo lako moći planirati i izvršiti. Vaš jedini problem danas će biti to što ćete se možda osjećati preplavljenim poplavom novih ideja koje će vam neprestano ispunjavati um. Također je vjerojatno da ćete inspirirati druge oko sebe na višu razinu aktivnosti.