LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Mart: Jedna veza se guši od problema, danas je dan da se problemi rješe ili da se raziđu…

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Mart: Jedna veza se guši od problema, danas je dan da se problemi rješe ili da se raziđu…

8 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Dan je savršen da očistite zrak i iznesete na vidjelo sve latentne probleme vaše veze. Ovo čišćenje zraka je prijeko potrebna vježba koju ste odgađali. Pomoći će očistiti vaš odnos i udahnuti mu novi život. Očekujte uživanje u sjajnoj romantičnoj gesti pred kraj dana.

 

 

BIK

Vrijeme je idealno za biti sa svojim romantičnim partnerom jer će vas iz tog kutka obasipati ljubav, privrženost i pažnja. Uzmite geste u duhu u kojem su namijenjene i uživajte u njima bez kritiziranja. Izbjegavajte tvrdoglavost ili iskopavanje starih rana u vrijeme kada se vaš partner osjeća posebno zaljubljeno. Također možete uzvratiti intimnom romantičnom gestom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Morate skinuti ružičaste naočale kada pregledate svoju trenutnu vezu i poduzeti neophodan drastičan korak. Nemojte povlačiti vezu samo zato što je zamišljeno ili zbog društvenog pritiska. Ispitajte čini li vas sretnim, a ako to ne čini, onda je pravo vrijeme da to odbacite.

 

 

RAK

Danas se u vašoj vezi mogu pojaviti nesporazumi. Vjerojatno ste postupili iz dobrih namjera, ali niste uspjeli uzeti u obzir sve implikacije vaših postupaka za druge uključene. Rezultat je da će vaš partner na vaše čiste motive gledati prilično drugačije. Trebat će vam puno strpljenja da riješite ovu situaciju.

 

 

LAV

Ovo je dan uspostavljanja novih veza. Trebali biste se obratiti danas. Danas su na planu nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere. Sada ćete biti uronjeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. Ali pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok nastavljate nove veze.

 

 

DJEVICA

Jako ste željni impresionirati nekog posebnog koga ste nedavno naišli. Ali netko bi vam mogao dati loš savjet da vam pokvarite dojam o tom nekom posebnom. Možda ste i vi i vaš savjetnik očarani istom osobom. Stoga budite oprezni i budite sami. Također, ako je moguće, pokušajte biti prvi koji će preuzeti inicijativu.

VAGA

Niste odvojili vrijeme da riješite trivijalne probleme. Danas su se nakupile kako bi izgledale velike. Danas se osjećate zapetljanim. Stvari su se zakomplicirale i nemate pojma odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja dana možda ćete se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

 

 

ŠKORPIJA

Ljudi vam se mogu obratiti za suosjećanje, a vi to možete pogrešno smatrati pokušajem da privučete vašu pozornost! Za one koji su već u vezama duboko će se osjećati da provedu neko kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom. Želite biti sami s njim i razmjenjivati ​​misli s njim u tihoj komunikaciji.

 

 

STRIJELAC

Vaša veza polako se guši pod teretom neizrečenih problema i neriješenih problema. Izbjegavali ste ih iz straha da će suočavanje s njima dovesti do raspada vaše veze. Međutim, danas ćete biti neobično sukobljeni i spremni ste sagledati sva pitanja koja su vam se prije činila pogrešnim.

 

 

JARAC

Dan je posebno povoljan za druženje s roditeljima. Ako ste u posljednje vrijeme bili prezaposleni, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno ublažiti stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima ili braći i sestrama i pogledajte kako se razvija topli obiteljski provod. Ako ste slobodni, već danas preko roditelja možete upoznati posebnu osobu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne navale energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego inače i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako to riješiti. Ako ste slobodni, možda ćete odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom čak i ako to nikada niste planirali učiniti.

 

 

RIBE

Čini se da je vaša ljubavna veza danas prilično komplicirana i nekoliko problema će zahtijevati vašu pažnju. Međutim, uskoro ćete shvatiti da vam je bavljenje ovim problemom zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su brojne skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu da izgradite transparentniji odnos.