LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Mart: Netko će se uvjeriti da se OPET ZALJUBIO u KRIVU OSOBU i PATIT ĆE…

LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Mart: Netko će se uvjeriti da se OPET ZALJUBIO u KRIVU OSOBU i PATIT ĆE…

7 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Posljednjih nekoliko dana tjeskoba i sumnje u vašu sadašnju ili buduću vezu okupirale su vam um. Danas će sve sumnje biti otklonjene i moći ćete svog partnera kao i odnos sagledati u jasnom svjetlu. Moći ćete donijeti jasnu i informiranu odluku o svom ljubavnom životu.

 

 

BIK

Čini se da vam je dosta veza i dosadile su vam kratke i drhtave veze. Vrijeme je za hibernaciju u svojoj privatnoj zoni u koju tijelo ne može zaviriti! Ako ne možete raskinuti iz problematične veze, onda se barem malo odmorite od nje nakon što obavijestite i uvjerite partnera u to.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Od vitalnog je značaja da ne dopustite da se u vašoj vezi nakuplja tvrdoglavost. Vaš partner nije raspoložen za kompromise. Dakle, morate imati puno više razumijevanja i fleksibilnosti. Ali ovaj će stav zapravo poboljšati vaš romantični život, a vaš će se partner također početi osjećati mnogo ljubaznije. Pokušajte obnoviti svoju staru vezu smislenom gestom.

 

 

RAK

Možda ćete morati donijeti neku tešku odluku u vezi sa svojim ljubavnim životom, a iako vam se to ne sviđa, ovo je najbolje vrijeme za to. Samo vi možete odlučiti hoćete li dopustiti prošlim iskustvima ojačati vašu odlučnost ili potkopati vaše samopouzdanje. Način na koji tumačite prošlost imat će veliki utjecaj na vašu odluku.

 

 

LAV

Možda ćete se u ovom trenutku osjećati pomalo razočarano. Izlazili ste s mnogim osobama suprotnog spola i dalje ne možete pronaći nikoga tvog ukusa i stasa. Obitelj te pritiska da vežeš čvorove. Pokušajte uvjeriti ljude kod kuće da pričekaju pravu osobu, a do tada vam pustite da u potpunosti uživate u svojoj samci!

 

 

DJEVICA

Afere će danas biti prilično vrijedne! Bit ćete neodoljivi za one koji će vas danas ispratiti na putovanje. Ako vam padne na pamet bilo kakva sumnja da je ono što radite ispravno ili ne, odvojite trenutak da ponovno procijenite svoju odluku. Ali sada ste odrasli, tako da se nećete morati suočiti s mnogo izazova jer se prepuštate užicima!

VAGA

Danas ćete možda morati prilagoditi svoj odnos prema voljenoj osobi. Vjerojatno će on ili ona biti pod stresom, a možda i stres na vas. Ako uzvratite naturom, situacija će se degenerirati. Umjesto toga, pokušajte biti pun razumijevanja i susretljivosti i bit ćete nagrađeni zahvalnošću i nježnošću ヨ ako ne danas, onda svakako kasnije.

 

 

ŠKORPIJA

Danas se mogu dogoditi manje svađe s vašim partnerom. Pokušajte ne biti razdražljivi ili u bilo kakve svađe iako se čine neizbježnim. Problemi se lako mogu razmjeriti. Izbjegavajte sukobe danas. Svojoj djeci trebate posvetiti posebnu pažnju i provoditi kvalitetno vrijeme s njima. Danas je bolje ići na obiteljske aktivnosti nego na bilo kakve romantične planove.

 

 

STRIJELAC

Ne kucajte na vrata kada je veza u pitanju. Zapamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti kako bi vam predstavio taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada se dobro zabavite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!

 

 

JARAC

Imate blag pogled na svoj ljubavni život! Međutim, možete se naći u situacijama koje su lišene istinskog osjećaja i stoga nećete biti previše impresionirani onima koji vam nude da postanete dio njihovih života. Stoga ne očekujte da će ljubav vježbati s takvim ljudima! Međutim, oni se mogu pretvoriti u tople i srdačne prijatelje.ᅠᅠᅠ

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda je situacija iskušenja za vas da birate između svog i partnera. Ali samo ostanite smireni i nemojte dovoditi partnera u pitanje zbog bilo kakvog problema. Pokušajte uzvratiti ljubav koju ste raspršili od svog partnera. I podsjeti ga na teško vrijeme koje ste oboje prošli svojim zajedničkim naporima umjesto da popuštate željama jedne osobe!

 

 

RIBE

Slavlje iza ugla! Za one koji su u braku mogu se razveseliti zbog osobnog ispunjenja, može biti poput završetka još jedne godine zajedništva ili će se možda u obitelji roditi novo dijete. Za one od vas koji ste nevjenčani čini se da svoju vezu odobrava obitelj, koja vam se već dugo protivi.