DNEVNI HOROSKOP za 6. Mart: Biku stiže FINANCIJSKI DOBITAK, Rak mora donijeti ISPRAVNU ODLUKU, Vagi će se SREĆA osmjehnuti…

DNEVNI HOROSKOP za 6. Mart: Biku stiže FINANCIJSKI DOBITAK, Rak mora donijeti ISPRAVNU ODLUKU, Vagi će se SREĆA osmjehnuti…

5 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Od vitalnog je značaja da svu vjeru stavite na svoj logički um, a ne na instinkt koji se pokazao ne tako pouzdanim. Ovo je obavezno kada imate posla s nekim tko vam je blizak, ali možda se urotio protiv vas. Ne biste se trebali ustručavati poduzeti odlučnu akciju nakon što shvatite što vam um govori da učinite.

 

 

BIK

Vaša pretjerana emocionalna priroda iako pomaže potrebitima, ali vas ponekad može zadaviti u neugodnoj situaciji. Potražite pomoć partnera da izađete iz takve situacije. Ovo je vrijeme za neku intimnu i tajnu komunikaciju. Financijski dobici su najvjerojatnije mogući, ali držite se podalje od kockanja. Recite svoje riječi oprezno kako ne bi povrijedile voljenu osobu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete danas krenuti u malo vjerojatno partnerstvo. Pružit će vam romantiku, uzbuđenje i avanturu, no hoće li biti uspješan u svojoj potrazi ostaje za vidjeti. Pomoć i podrška mogu doći iz potpuno neočekivanog sektora. Međutim, ova će se prilika otvoriti samo za kratko vrijeme. Dakle, morate biti brzi i odlučni.

 

 

RAK

Kada je u pitanju donošenje odluka, možda ćete biti vučeni između srca i uma. Ovo je enigma. Slušajte svoje instinkte i na kraju ćete donijeti ispravne odluke. Vaša obitelj i voljeni trebaju vašu pažnju. Provedite malo kvalitetnog vremena s njima. Dobar je trenutak za planiranje putovanja. Možda ćete putovati u nadolazećem tjednu.

 

 

LAV

Ovo je vrijeme da uložite sve svoje napore u ono u što vjerujete i vrlo brzo ćete požnjeti bogate nagrade. Nedavno ste se igrali s nekoliko ideja. Sada ih trebate izvršiti i to će zahtijevati svu vašu pažnju. Iako će to biti naporno vrijeme, nagrade će stići uskoro i nadmašit će vaša očekivanja.

 

 

DJEVICA

Danas ćete razviti prirodnu sklonost tvrdoglavosti. Nažalost, vjerojatno ćete kopati u pete čak i kada logično shvatite da to nije u vašem interesu. Osvijetliti. Morate jasno razmišljati i činiti ono što vam um predlaže umjesto da djelujete prema svojim instinktima. Ako se uspijete malo popustiti, situacija se može brže riješiti i bit ćete puno sretniji.

VAGA

Dan će biti obilježen promjenama raspoloženja, ali sreća će vam se danas osmjehnuti. Loša strana ovoga je što se možete početi previše oslanjati na Lady Luck. Pazite da to ne dovede do loše pripreme za vaše projekte. Materijalni dobici su vjerojatni, ali pokušajte se zaštititi od nepotrebnog trošenja. Vaša financijska sreća neće dugo trajati.

 

 

ŠKORPIJA

Projektu ste posvetili dosta vremena i truda i on će se sada početi isplatiti. Naporan rad i odlučnost zajedno s dalekovidnim planiranjem učinili su trik. Također ste planirali neke obnove, ali su vas odvratila financijska ograničenja. Danas ćete smisliti kreativne načine za postizanje svih ovih zadataka u okviru svojih mogućnosti.

 

 

STRIJELAC

Čini se da je dan malo zahtjevan od vas. Ne možete si priuštiti da išta ostavite slučajno ili se oslonite na bilo koga drugog osim na sebe čak i za trivijalni posao. Međutim, dan će završiti s sjajnim vijestima, nadamo se da ćemo vas nagraditi za sve napore koje ste uložili!

 

 

JARAC

Danas ćete završiti profitabilnu transakciju, posebno onu koja uključuje nekretninu. Pozitivno razmišljanje je vaša stvarna snaga i morate se pridržavati toga. Ovu osobinu će potaknuti netko vama blizak. Moći ćete uživati ​​u životnim zadovoljstvima, kao i svjedočiti duhovnom rastu. Novi uvidi pomoći će vam da napredujete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Volite upoznati ljude koji su iskreni. Ali danas možete naići na ljude koji maskiraju svoje izvorno ja. Zato naučite prozreti njihovo pretvaranje. Vrijeme može zahtijevati od vas da brzo odlučite o stvarima. Dvaput razmislite prije nego što budete čvrsti oko bilo kakvog poteza i morate odgoditi sve svoje druge planove dok ne završite s donošenjem odluka.

 

 

RIBE

Svaki susret koji sada imate karakteriziran je naletom energije i svrhom. Kvaliteta vaših interakcija dramatično će se poboljšati, a možda ćete čak doći u kontakt s nekim tko će revolucionirati vaš život financijski ili duhovno. Dobit ćete bolji uvid u vlastiti karakter i to će vam pomoći da odlučite o smjeru svog života. Trebali biste dobro iskoristiti ovu priliku jer razumijevanje sebe može pomoći u rješavanju brojnih vaših trenutnih sukoba.