3 horoskopska znaka koji će imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT IKADA za vrijeme Mjeseca u Raku od 17. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati NAJBOLJI LJUBAVNI ŽIVOT IKADA za vrijeme Mjeseca u Raku od 17. februara 2022.

16 veljače, 2022 0 By Admin

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Mogli biste ići na jedan od dva načina s Mjesecom u Raku. Mogli biste zatvoriti dućan na dan i ležati u krevetu, osjećati se sirovo i ranjivo, ILI biste mogli uzeti to hiperosjetljivo stanje i zamoliti partnera da vam pomogne s vašim osjećajima. Možda nećete moći vjerovati u ovo, ali ljudi u vašem životu koji vas vole, uglavnom vaš romantični partner, žele vam pomoći.

Oni žele biti tamo. Sve što su zaista željeli je da izađete izvan sebe kako biste se osjećali opušteno tražeći pomoć. Vaš ljubavni život uskoro će rasti ako se usudite dopustiti da se to dogodi. Iskoristite priliku i vidite što ćete dobiti. Vrlo liči na siguran uspjeh.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Mislite da znate što trebate poboljšati svoju trenutnu vezu, što bi bilo… putovanje. Vašoj vezi je potrebna novost, iskra, nešto za što znate da je moguće, ali je palo na stranu vašeg odnosa. Mjesec u Raku čini da se osjećate kao da je vrijeme prolazno, izazivajući osjećaj smrtnosti i neizbježnosti.

Život je kratak, a vi želite iskusiti ljubav u svim njezinim bezbrojnim oblicima. Želite putovati sa svojom dragom, želite riskirati s njima, iskusiti rizik i neuspjeh… želite znati i uspjeh… jednostavno želite sve. A tijekom Mjeseca u Raku, doći ćete vidjeti da je na vama da sve to ostvarite. Stvari će vam krenuti na bolje, Vodenjače, a to je zato što ćete za vrijeme Mjeseca u Raku odlučiti da želite tako.

Stranice: 1 2