3 horoskopska znaka koji PRONALAZE SVOJU SRODNU DUŠU tijekom Mjesečevog kvadrata Jupitera od 16. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji PRONALAZE SVOJU SRODNU DUŠU tijekom Mjesečevog kvadrata Jupitera od 16. februara 2022.

14 veljače, 2022 0 By Admin

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Oduvijek ste vjerovali u srodne duše, a iako nemate pojma što je to zapravo jer nitko zapravo ne zna definirati ovaj fenomen, vjerujete da vas čeka netko poseban… netko koga možete nazvati svojom. Ili ste potpuno romantični i gnjecavi, ili ste hladni i bezbrižni.

Tijekom Mjesečevog kvadrata s Jupiterom, ljuljat ćete se prema romantičnoj strani, a vi ćete biti u potrazi za nekim tko vas zanima.

Vi to želite i vjerujete u to, a budući da je vaša energija toliko usmjerena na postizanje ovog cilja, učinit ćete upravo to. Nemojte se iznenaditi ako će vam pronaći srodnu dušu mnogo lakše nego što ste mislili.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Vaša srodna duša je prijatelj. Oni mogu postati ljubavnici, a možda i ne, ali ova srodna duša je netko kome ćete se potruditi da se vratite u svoj život.

U prošlosti ste vi i ta osoba pogriješili što ste svoju vezu označili na pogrešan način; možda vam stvarno nije suđeno da budete ljubavnici, ili barem ljubavnici u predanoj vezi. Jao, trebali ste biti najbolji prijatelji, a to je ono što trenutno nedostaje vašem životu.

Nedostaju vam stari dani osjećanja kao da biste s tom osobom mogli razgovarati o bilo čemu, bez optuživanja ili osuđivanja.

Tijekom Mjesečevog kvadrata s Jupiterom, posegnuti ćete za svojom starom ‘srodnom dušom’ i ponovno zapaliti plamen koji vas je, kada je ugašen, ostavio u mraku.

Stranice: 1 2