3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI STRAHOVI OSTVARUJU tijekom Mjesečevog trigona Merkur od 15. februara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI STRAHOVI OSTVARUJU tijekom Mjesečevog trigona Merkur od 15. februara 2022.

14 veljače, 2022 0 By Admin

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Imat ćete priliku suočiti se sa svojim strahovima u ljubavi tijekom Mjesečevog trigona Merkura dok se obraćate svom romantičnom partneru s pitanjem koje vas može učiniti ili slomiti kao par.

Ono što ćete saznati mnogo je apatičnije i strašnije nego što ste pretpostavljali… mislili ste da ćete, ako postavite ovo konkretno pitanje, dobiti bitku, osobu toliko bijesnu od strasti za obranom sebe i svojih postupaka da vidjeli biste u njima njihovo staro, voljeno ja.

No, umjesto toga, vaši će vam konfrontativni postupci pokazati tko je ta osoba zapravo: mrlja koju nije bilo briga što mislite, radite ili govorite. Jao.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Upravo ćete postaviti ‘zastrašujuće’ pitanje osobi s kojom ste povezani. Toliko ste dugo odgađali ovo pitanje da ste se gotovo uvjerili da je alternativna stvarnost u kojoj živite s njima istina. Nije. Vaš partner nije samo lažov.

Oni su netko tko nikada neće odati svoju tajnu. Dakle, tijekom Mjesečevog trigona s Merkurom, možete sumnjati i ispitivati ​​sve dok vam grm ne otpadne – oni nikada neće pristati da odustanu od istine.

Vi to znate, oni to znaju, a sada je na vama da se oslonite na svoj osjećaj, a ne na neku laž koja je smišljena samo da vas drži pod kontrolom.

Stranice: 1 2