3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI STRAHOVI OSTVARUJU tijekom Mjesečevog trigona Merkur od 15. februara 2022.

Budući da će mnogi od nas biti inspirirani da ‘ispričaju kako jest’ tijekom Mjesečevog trigona Merkura, možda ćemo na kraju reći što nam je na umu našim romantičnim partnerima – i požnjeti posljedice te akcije.

Znate onaj stari izraz o tome da ste sigurni da želite ono što tražite? Pa, Mjesečev trigon Merkur to stavlja u perspektivu u stvarnom vremenu.

Ako se bojite nečega u kontekstu vaše veze, možda ćete se morati suočiti s tom dragom glavom tijekom ovog tranzita.

Pitajte i primite. Ne ide li tako? Ako svog partnera/osobu/izlazak pitate nešto o čemu ste bili znatiželjni – čak i čega ste se bojali – saznat ćete istinu tijekom Mjesečevog trigona Merkur.

I tako, evo nas. Istina će nas osloboditi, ali će utjecati na to kako se osjećamo prema toj osobi. Naši strahovi mogu se samo ostvariti tijekom Mjesečevog trigona Merkur.

3 horoskopska znaka čiji se ljubavni strahovi ostvaruju tijekom Mjesečevog trigona Merkur od 15. februara 2022.:

 

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Znate da ste jaki i konfrontativni. Tako ćete prijeći na stvar ako zatreba, a ako postoji nešto što ste htjeli pitati svog partnera, nešto što vam je napravilo rupu u umu — to ćete učiniti tijekom Mjesečevog trigona Merkur.

Međutim, nemojte se iznenaditi ako vaš partner potvrdi vaše sumnje, a pritom se uvrijedio da biste ih tako zavalili.

Da, vaši strahovi u vezi s ovom osobom mogu biti iskreni, ali možda biste trebali razmotriti njihovu vrijednost. Jesu li sada u vašim očima toliko krivi da im se ne može oprostiti ili je ovo prošlost točka bez povratka? Budite spremni razmotriti obje ideje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI STRAHOVI OSTVARUJU tijekom Mjesečevog trigona Merkur od 15. februara 2022.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top