KUMA je OBITELJ, najbolja PRIJATELJICA, kuma je kao SESTRA, oslonac, podrška i netko tko će uvijek biti uz tebe…

KUMA je OBITELJ, najbolja PRIJATELJICA, kuma je kao SESTRA, oslonac, podrška i netko tko će uvijek biti uz tebe…

13 veljače, 2022 0 By Admin

Kuma je ravnopravan član obitelji i netko tko te neizmjerno i bezuvjetno voli. Kuma ostaje za cijeli život i bit će uz tebe kada ti god to bude potrebno. Nebitno da li je dan ili noć,  da li ima vremena ili nema, da li je u gužvi ili nije. Kuma će uvijek biti uz tebe kad god ti bude potrebno.

Kuma će sve napraviti zarad tvoje sreće. Neće te nikada povrijediti ili ti nanijeti tugu i bol. Baš naprotiv, čuvat ćete i štititi od svih i svega, jer ona je odabrana da bude uz tebe čitav život i da te čuva i pazi. Kuma je uvijek tu. I kada si sretna i kada si tužna. I kada se smiješ i kada plačeš.

Kuma će s tobom dijeliti sve. Svaku tvoju sreću i svaku tvoju bol. I ako pogriješiš, kuma će ti prva reći da griješiš. Neće ti dati zlonamjerne savjete. Svaki savjet koji ti da, doći će ravno iz srca, jer u kumstvu nema zlobe. I ako vas kojim slučajem život rastavi, ako vam se putevi raziđu, to ništa ne mijenja.

Nema te daljine koja može uništiti kumstvo. Možda se samo nećete viđati često, ispijati zajedno kavu, smijati zajedno… ali u srcima i mislima ćete biti zajedno. Jer vaša veza je neraskidiva. Iako niste krvlju vezani, vaš odnos je jači od ičega.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

I zato čuvajte jedna drugu, jer vi ste više od obitelji. U dobru i u zlu. U mladosti i u starosti.

Stranice: 1 2