DNEVNI HOROSKOP ZA 15. Februar: Bik će imati dan iz SNOVA, Vaga melankolična, Ribe će imati iznenadnu posjetu…

dnevni horoskop

OVAN

Budite oprezni u svojim postupcima i pokretima danas, možete dobiti blage modrice dok se krećete. Nenamjerno bockanje po rebrima čak i sa zatvorenim može predstavljati prijetnju vašim odnosima s njima! Najbolje je ostati ukočen i cijeli dan ostati ograničen na svoj posao! Idite u kino ili nešto zabavno.

 

 

BIK

Danas je sjajan dan za avanturu. Sreća se osmjehuje vašem bogatstvu i što god učinite, jednostavno ne možete učiniti krivo. Ako želite investirati, pravo je vrijeme za to. Očekujte da ćete iza ugla upoznati pravu ljubav svog života. Ipak, pazite na svoje zdravlje, skloni ste vječnom kašlju i napadima prehlade.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Život je dugo bio jednoličan i zamagljen. Pokušajte svoj život začiniti malom avanturom. To može biti posjet vašem omiljenom mjestu za odmor ili poduzimanje ekspedicija. Odvojite se od društvenih i osobnih angažmana na neko vrijeme kako biste postigli određene ciljeve kojima je potrebna vaša puna pozornost.

 

 

RAK

Povežite sve fragmente misli i rezultirajući rezultat će vam uvelike olakšati da se riješite određenih škakljivih situacija. Ne dopustite sebi da se zaglavite u stvarima u koje ne vjerujete! Samo ih baci i idi dalje! Iako lupanje po grmu nije vaš najbolji atribut, ali s vremena na vrijeme to morate učiniti!

 

 

LAV

Ime i slava danas su na kartama. Također je vjerojatno da ćete donositi brze odluke na temelju svoje intuicije i osjećaja, a ne logike, ali će se ispostaviti da su ispravne u pogledu novca. Vaša je intuicija sada vrhunska u pogledu bilo koje odluke u vašem životu, ali možda ćete sada morati žrtvovati neke udobnosti u korist dugoročnih ciljeva.

 

 

DJEVICA

Dan će biti tobogan između emocionalnih i praktičnih stvari. Kretanja planeta osiguravaju da ćete ujutro vjerojatno biti emocionalni i da ćete suditi o različitim stvarima na temelju svojih emocionalnih odgovora. To može dovesti do nekih pogrešnih prosudbi, ali stvari će se početi slagati navečer i vi ćete razviti praktičniji pristup.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. Februar: Bik će imati dan iz SNOVA, Vaga melankolična, Ribe će imati iznenadnu posjetu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top