DNEVNI HOROSKOP za 4. Mart: Bik će imati dan iz SNOVA, Vaga melankolična, Ribe će imati iznenadnu posjetu…

DNEVNI HOROSKOP za 4. Mart: Bik će imati dan iz SNOVA, Vaga melankolična, Ribe će imati iznenadnu posjetu…

3 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Budite oprezni u svojim postupcima i pokretima danas, možete dobiti blage modrice dok se krećete. Nenamjerno bockanje po rebrima čak i sa zatvorenim može predstavljati prijetnju vašim odnosima s njima! Najbolje je ostati ukočen i cijeli dan ostati ograničen na svoj posao! Idite u kino ili nešto zabavno.

 

 

BIK

Danas je sjajan dan za avanturu. Sreća se osmjehuje vašem bogatstvu i što god učinite, jednostavno ne možete učiniti krivo. Ako želite investirati, pravo je vrijeme za to. Očekujte da ćete iza ugla upoznati pravu ljubav svog života. Ipak, pazite na svoje zdravlje, skloni ste vječnom kašlju i napadima prehlade.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Život je dugo bio jednoličan i zamagljen. Pokušajte svoj život začiniti malom avanturom. To može biti posjet vašem omiljenom mjestu za odmor ili poduzimanje ekspedicija. Odvojite se od društvenih i osobnih angažmana na neko vrijeme kako biste postigli određene ciljeve kojima je potrebna vaša puna pozornost.

 

 

RAK

Povežite sve fragmente misli i rezultirajući rezultat će vam uvelike olakšati da se riješite određenih škakljivih situacija. Ne dopustite sebi da se zaglavite u stvarima u koje ne vjerujete! Samo ih baci i idi dalje! Iako lupanje po grmu nije vaš najbolji atribut, ali s vremena na vrijeme to morate učiniti!

 

 

LAV

Ime i slava danas su na kartama. Također je vjerojatno da ćete donositi brze odluke na temelju svoje intuicije i osjećaja, a ne logike, ali će se ispostaviti da su ispravne u pogledu novca. Vaša je intuicija sada vrhunska u pogledu bilo koje odluke u vašem životu, ali možda ćete sada morati žrtvovati neke udobnosti u korist dugoročnih ciljeva.

 

 

DJEVICA

Dan će biti tobogan između emocionalnih i praktičnih stvari. Kretanja planeta osiguravaju da ćete ujutro vjerojatno biti emocionalni i da ćete suditi o različitim stvarima na temelju svojih emocionalnih odgovora. To može dovesti do nekih pogrešnih prosudbi, ali stvari će se početi slagati navečer i vi ćete razviti praktičniji pristup.

VAGA

Vjerojatno ćete danas biti prilično emocionalno raspoloženi. Male stvari mogu izazvati melankoliju ili se možete prisjetiti sretnijeg vremena. Možete nazvati nekoga ili pokušati stupiti u kontakt sa starim prijateljem. Možda ćete razmišljati i o tome da zaboravite stare zamjerke i produžite maslinovu grančicu kako biste došli do zadovoljavajućeg rješenja za svoj trenutni problem.

 

 

ŠKORPIJA

Danas se osjećate prilično neorganizirano i kaotično. Vaše misli danas imaju tendenciju da teku u više smjerova. Rezultat je da danas nećete moći završiti nijedan projekt. Morate se usredotočiti. Pokušajte s mentalnom vježbom i nemojte se savjetovati s drugim ljudima jer bi vas kontradiktorni savjeti još više zbunili.

 

 

STRIJELAC

Danas možete imati problema s prijevozom. Ako idete na važan posao, još jednom provjerite svoj alternativni način prijevoza i pripremite rezervni plan. Možda ste malo uznemireni iznutra. Ali nemojte gubiti hladnokrvnost jer je to samo kratka faza i lako će proći. Provedite vrijeme sa svojom obitelji.

 

 

JARAC

Vidite puno kaosa i zbrke. Ali to je samo ambalaža. Kako se oblak smanji, vidjet ćete razlog. Ponuđeno vam je toliko toga da vam se u početku činilo neuredno. Uzmite si vremena i pratite trendove. Vidjet ćete veliku perspektivu. Promjena je neizbježna i ima sposobnost da oslika vašu budućnost svijetlom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Družit ćete se s nekim koga smatrate vrlo zabavnim. Uskoro će dan proći zbog živahnih razgovora. Iskoristite ovo kao priliku da učite i inspirirate se od ovog kolege. Također će vam pomoći da steknete uvid u psihu drugih ljudi. Pokušajte biti volonter u pravljenju planova za obiteljska putovanja ako želite otići na željeno mjesto!

 

 

RIBE

Prijateljstvo je tema dana. Možete se sastati sa starim prijateljima ili će vas netko od njih iznenada posjetiti. Također ćete danas pomoći jednom ili više svojih prijatelja iz stiske. S druge strane, prijatelj će vam se možda teško dopasti, ali ne biste se trebali osjećati loše. On ili ona vam se rasterećuje jer on/ona ima svoje probleme i zato ovako reagira.