DNEVNI HOROSKOP za 3. Mart: Djevicu će nešto IZNENADITI, Vaga će imati PRAVU DRAMU, Bik dolazi do bitnih SAZNANJA…

DNEVNI HOROSKOP za 3. Mart: Djevicu će nešto IZNENADITI, Vaga će imati PRAVU DRAMU, Bik dolazi do bitnih SAZNANJA…

2 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Možda se danas osjećate ranjivo na opresivnu figuru autoriteta. Bez obzira na to uspijevate li se snaći s njima ili ne, mogli biste imati koristi od razmišljanja o porukama koje ste primili o ovoj vrsti dinamike kada ste bili mlađi. Ako potajno vjerujete da dobivate neku moralnu korist od toga što ste autsajder, možda će vam biti teško afirmirati se na način koji bi to potkopao. Drugi vas mogu ponekad sputavati, ali nemojte im pomoći u tome!

 

 

BIK

Razgovori s ljudima oko vas danas bi mogli biti neočekivano intenzivni. Možda ćete otkriti da tuđa uvjerenja nisu ono što ste mislili da jesu! Na sreću, umjesto da se osjećate razočarani ili zavedeni, možda ćete potajno odahnuti kada to saznate. Vidjevši da drugi mogu biti fleksibilni moglo bi vam dati dopuštenje koje vam je potrebno da se prilagodite promjenjivim uvjetima. Bez obzira koliko se osjećali odani onome što ste naučili u prošlosti, također morate živjeti u sadašnjosti.

 

 

BLIZANCI

Učenje o novčanim stvarima može biti produktivno za vas danas, ali činjenice koje otkrijete mogu biti neugodno iznenađenje – barem u početku. Mogli biste saznati da vam ulaganje ili drugi aranžman u koji ste uključeni ne funkcioniraju tako dobro koliko želite. Ako se osjećate kao da ste izmanipulirani ili nepravedno tretirani, kontaktiranje ovlaštene osobe moglo bi biti od pomoći. Čak i ako ne prate stvari previše pomno, možda će moći djelovati kada je to najpotrebnije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možda ste dosegli svoju granicu jer ste se mogli jednostavno slagati sa stvarima u bliskom partnerstvu. Obično bi moglo imati smisla dopustiti drugoj osobi da preuzme vodstvo iz bilo kojeg razloga – to znači da se sada možete osjećati kao da se konačno morate potvrditi. Suočavanje s njima možda neće biti lako, ali paziti da se ponašate u skladu sa svojim uvjerenjima o svijetu moglo bi vam pružiti podršku koja vam je potrebna i pomoći vam da se općenito osjećate manje sami.

 

 

LAV

Uvid o tome što motivira jednu od vaših navika mogao bi doći do vas u svakom trenutku. Iako je navika sama po sebi vjerojatno u redu, ako se njome bavite na krut ili kompulsivan način, mogli bi otuđiti druge koji dolaze u kontakt s vašom rutinom ili su pod utjecajem nje. Ako steknete bolji osjećaj zašto radite to što radite, možda ćete moći promišljeno preraditi stvari tako da dobijete više dobrobiti koje želite i uklonite neke terete s drugih.

 

 

DJEVICA

Način na koji vas doživljavaju u zajednici kojoj pripadate mogao bi vas iznenaditi. Možda ste uvjereni da vaša metoda obavljanja stvari dobro funkcionira za vas, ali također biste mogli imati problema s uočavanjem kada ste prešli granicu u bacanju svoje težine s drugima. Netko blizak, bilo osobno ili profesionalno, može vam dati potrebnu perspektivu o stvarima koje sami ne vidite. Čak i ako to nije ono što želite čuti, moglo bi vam dati mnogo za razmišljanje.

VAGA

Drama kod kuće mogla bi vas zaokupiti upravo sada, do te mjere da bi vas moglo iznenaditi da vanjski svijet nije toliko zaokupljen njome kao vi. Bez obzira želite li kontrolu ili vas netko drugi tjera, dobivanje drugačije perspektive može biti od velike pomoći. Zapitajte se kako bi se postupci svih uključenih percipirali u nekom drugom kontekstu, poput profesionalnog života. Iako dom može biti mjesto za opuštanje granica, to ne znači da uopće ne bi trebalo postojati granice.

 

 

ŠKORPIJA

Možda se danas nećete zadovoljiti plitkošću u svojim rutinskim razgovorima. Iako se možda pitate kako je mali razgovor postao tako dubok naizgled niotkuda, otvaranje prema drugoj osobi moglo bi vam pomoći da riješite intelektualnu dilemu koju ste žvakali u posljednje vrijeme. Možda vam je važno ostati odan svojim uvjerenjima, ali možda ćete morati biti i fleksibilniji. Shvatiti što se može pregovarati, a što ne može vam pomoći da se prilagodite promjenjivim vremenima, a da pritom ostanete vjerni sebi.

 

 

STRIJELAC

Prilika da na idealistički način pridonesete svojim resursima kući ili obiteljskoj situaciji mogla bi doći na vaša vrata i izgledati kao da je to vaša velika šansa da budete promjena koju želite vidjeti u svijetu upravo sada. Bez obzira koliko je ovo primamljivo, pazite da date samo ono što si možete priuštiti. Preopterećenje može dovesti do ogorčenosti ako stvari ne idu onako kako želite. Odvojite malo vremena i napravite dobar plan koji će odgovarati vašim dobrim namjerama!

 

 

JARAC

Možda mislite da možete kontrolirati kako vas svijet gleda, ali trenutno bi netko drugi mogao vidjeti stvari koje biste radije držali skrivenima. Naravno, nije sve što skrivate nužno loše! Možda jednostavno imate mekšu stranu za koju se bojite da će vas povrijediti ako je pustite van. Ako je druga osoba dovoljno ljubazna da s vama diskretno podijeli svoja zapažanja, to bi vam moglo pokazati da bi produbljivanje vašeg odnosa s njom bilo vrijedno truda.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Prolaženje kroz svoju dnevnu rutinu danas bi moglo biti frustrirajuće, jer zadaci koji izgledaju kao da bi trebali biti jednostavni mogu protrljati tuđu osjetljivost na pogrešan način. Možda ćete morati izbaciti svoj nos s popisa obaveza i saslušati osobu koja je uvrijeđena. Možda imaju legitimnu pritužbu koju je lako riješiti kada saznate sve detalje situacije. Međutim, ako im se čini da više vole moć uvrijeđenosti, možda ništa ne možete učiniti.

 

 

RIBE

Gubitak sebe u grupi prijatelja ili zajednici mogao bi vam u ovom trenutku dobro funkcionirati. Možda će vam biti olakšanje dopustiti da netko drugi bude taj koji donosi teške odluke s kojima se možete tiho slagati. To je u redu, ali pobrinite se da ovu predaju svoje odgovornosti rješavate na način koji je pošten prema svima koji su uključeni! Ako želite da drugi padnu kada stvari krenu po zlu, ne možete tražiti svu zaslugu kada stvari krenu kako treba.