3 horoskopska znaka koji će se KONAČNO ZALJUBITI tijekom Mjesečevog kvadrata Merkur 14. februara 2022.

3 horoskopska znaka koji će se KONAČNO ZALJUBITI tijekom Mjesečevog kvadrata Merkur 14. februara 2022.

12 veljače, 2022 0 By Admin

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Već ste dopustili da vas vaše osobno iskustvo s ljubavlju oblikuje u nekoga tko se prilično odbija ‘zaljubiti’. Jer iako vjerujete u ljubav, smatrate da je previše opasno da biste se u njoj udobno smjestili.

To je, naravno, sve dok vam jedna vrlo posebna osoba ne prijeđe put, upadne vam u oči i zavrti u srcu.

Da, događa se vama, Blizanci, i tu ne možete ništa učiniti. Mjesečev kvadrat Merkur ima vaše ime na svom popisu, a njegov glavni prioritet kada ste u pitanju je da vas vrati u ljubavnu igru ​​kako biste zapravo mogli doživjeti iskustvo na vrlo pozitivan način. Ti si na redu.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ako ste se ikada prije osjećali istinski sukobljenim, Mjesečev kvadrat Merkur pobrinut će se da ono što osjećate oko 14. veljače 2022. zauzme poslovičnu tortu, u smislu sukobljenih osjećaja. To znači da iako znate da je vjerojatno strašna ideja zaljubiti se, posebno u ovoj fazi vašeg života (možda ste u braku ili u predanoj vezi).

Ipak, srce želi ono što srce želi, a um ovdje uvijek dobije sirovi kraj posla. Unatoč tome, slijedit ćete to svoje staro srce i završit ćete tako da se zaljubite u nekoga tko se zapravo zaljubio u vas. Konačno.

Stranice: 1 2